Επίσκεψη Απόστολου Πόντα σε Ύδρα και Αίγινα

pontas apostolos mic

Συζήτηση του υποψηφίου βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Α΄ Πειραιά με τους κατοίκους - προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα των Νησιών

Ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στην Α’ Περιφέρεια Πειραιά και Νήσων Απόστολος Πόντας θα επισκεφθεί την Ύδρα και την Αίγινα το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019.

Ο υποψήφιος βουλευτής, μαζί με τους συνεργάτες του, τόσο το Σάββατο που θα επισκεφθεί την Ύδρα όσο και την Κυριακή στην Αίγινα θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει με τους κατοίκους, τους τοπικούς παράγοντες και τους καταστηματάρχες των νησιών, τις προτάσεις του ΚΙΝ.ΑΛ αναφορικά με για την νησιωτική – περιφερειακή ανάπτυξη καθώς επίσης και προτάσεις επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.

Προβλήματα που είτε εντείνονται κατά τους χειμερινούς μήνες είτε από την απόσταση που χωρίζει τα νησιά από τις κεντρικές υπηρεσίες του Δήμου. Συνθήκες, που καθιστούν πολλές φορές αδύνατο οι κάτοικοι να εξυπηρετήσουν ακόμα και βασικές τους ανάγκες. Προβλήματα που δεν είναι σημερινά, αλλά δυστυχώς παραμένουν άλυτα έως σήμερα.

Pin It