Μαρία Καλαγιά: «Bιώσιμη ανάπτυξη στα νησιά του Αργοσαρωνικού»

kalagia 010719

Περιοδεία της υποψήφιας βουλευτή της Α΄Πειραιώς και Νήσων σε Αίγινα, Σπέτσες και Πόρο

«Τα νησιά του Αργοσαρωνικού έχουν πολύ μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες. Στόχευσή μας είναι άμεσα να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα για να γίνει καλύτερη η ζωή των κατοίκων τους». Αυτό υπογράμμισε η Υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατίας στην Α’ Πειραιώς και Νήσων κυρία Μαρία Καλαγιά, συζητώντας με πολίτες, κατά την επίσκεψή της σε Αίγινα, Σπέτσες και Πόρο.

Στην Αίγινα, η Μαρία Καλαγιά συναντήθηκε με κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού. «Με ισχυρή ανάπτυξη», τόνισε, «θα οικοδομήσουμε μια καλύτερη Ελλάδα. Με κίνητρα για νέες επενδύσεις και με στοχευμένες δράσεις που θα λύσουν προβλήματα που χρονίζουν όπως η διαχείριση απορριμάτων, η δημόσια Υγεία, ο ανεπαρκής πολεοδομικός σχεδιασμός θα βελτιώσουμε άμεσα την καθημερινότητα των κατοίκων στα νησιά του Αργοσαρωνικού».

«Είναι απαραίτητο να σταθούμε δίπλα στους νησιώτες μας. Σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές, να υλοποιήσουμε άμεσα έργα που αφορούν στον τουρισμό, στις υποδομές αλλά και στην ποιότητα διαβίωσης των κατοίκων» συνέχισε η κυρία Καλαγιά.

«Η Νέα Δημοκρατία διαθέτει ολοκληρωμένο, κοστολογημένο και ρεαλιστικό σχέδιο για το αύριο. Με αύξηση του κατώτατου μισθού για τους εργαζόμενους και μείωση των εισφορών, των φόρων και του Φ.Π.Α. για τις επιχειρήσεις» ανέφερε η Υποψήφια Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων.

Η Μαρία Καλαγιά είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με νέους στον Πόρο και να ακούσει με προσοχή τις ανησυχίες και τους φόβους τους για το αύριο.

«Ο τουρισμός και η ναυτιλία είναι πυλώνες για την ανάπτυξη του τόπου μας» είπε η κυρία Καλαγιά και συμπλήρωσε: «Με επενδύσεις που θα ξεπεράσουν τα 20 δισ. ευρώ. Μόνο στον τουρισμό, σήμερα, παραμένουν κολλημένες επενδύσεις που ξεπερνούν τα 11 δισ. ευρώ».

«Δεν θα σας υποσχεθώ πράγματα που δεν μπορώ να κάνω. Αυτό που θέλω να ξέρετε είναι ότι θα παλέψω ώστε η δική μου γενιά να αφήσει παρακαταθήκη για ένα καλύτερο μέλλον στις επόμενες γενιές» κατέληξε η κυρία Καλαγιά.