Δ.Μαρκόπουλος: Βρέθηκε λύση για το Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας!

kentro ygeias salaminas

Στέλνονται άμεσα ενισχύσεις ιατρικού δυναμικού

 

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο βουλευτής Β΄ Πειραιά με τη ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος επισημαίνει πως πλησιάζει η λύση στο θέμα του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας μετά από συντονισμένες παρεμβάσεις του ιδίου, της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Β. Μπόγρη και του Δημάρχου Γ. Παναγόπουλου.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση του ο Δ.Μαρκόπουλος σημειώνει: "Έγραφα προ δύο ημερών πως επίκειται λύση στο θέμα του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας μετά και από παρεμβάσεις μας (προσωπικές δικές μου, αντιπεριφερειάρχη νήσων κ. Μπόγρη και Δημάρχου Γ. Παναγόπουλου). Με πληροφόρησε η διοίκηση της Β' ΥΠΕ πως άμεσα στέλνονται ενισχύσεις ιατρικού δυναμικού (ένας Ιατρος, αγροτικοί κι επικουρικοί), ενώ υπήρξε σημερινή σύσκεψη στην οποία συζητήθηκαν λύσεις.

Και μια επισήμανση: πέρσι και πρόπερσι το κέντρο υγειας με ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση “κάποιοι” δεν έβλεπαν κανένα θέμα και δεν δημιουργούσαν κανένα ζήτημα λες κι όλα λειτουργούσαν (δήθεν) ρολόι. Φέτος …θυμήθηκαν να κάνουν αντιπολίτευση. Αυτά για την ιστορία.

Θερμά ευχαριστώ για την προσπάθεια τους: πρόεδρο Τριμελούς Διοικούσας επιτροπής 1ου και 2ου Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας Βασίλειο Ελευθεριανό και την κυρία Ευαγγελία Καραγιάννη-Αντωνίου δημοτική σύμβουλος, εκπρόσωπος του Δήμου Σαλαμινας".

eep logo