Γιάννης Μελάς: Να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους του Πόρου!

poros back

Αναφορά του βουλευτή Πειραιά για στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων του νησιού

 

Αναφορά προς τα αρμόδια υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κατέθεσε ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων Γιάννης Μελάς.

Η αναφορά του σχετίζεται με την επιστολή του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου, της Ένωσης Αυτοκινητιστών Ταξί Πόρου-Γαλατά και του Σωματείου Λεμβούχων Πόρου – Γαλατά «Ο Άγιος Νικόλαος».

Ο Βουλευτής Γιάννης Μελάς, δήλωσε:

«Από τις 7 Αυγούστου, μόλις ανακοινώθηκαν τα αυξημένα περιοριστικά μέτρα για το νησί του Πόρου, πολλοί τουρίστες αποχώρησαν από το νησί, ενώ οι περισσότερες κρατήσεις για τον μήνα Αύγουστο ακυρώθηκαν. Η κύρια πηγή εσόδων των κατοίκων του νησιού είναι από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται γύρω από τον τουρισμό. Οι επιχειρήσεις αυτές, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικράτησαν στον Πόρο από την αυξημένη διασπορά του κορωνοϊού δεν είχαν φέτος έσοδα.

Οφείλουμε σε αυτούς τους ανθρώπους, να σταθούμε δίπλα τους, σε αυτές τις στιγμές καθώς ο Πόρος ήταν το πρώτο νησί στο οποίο επιβλήθηκαν αυστηρά περιοριστικά μέτρα στην καρδιά μιας δύσκολης, από την έναρξη της τουριστικής σεζόν.»

eep logo