Γ.Μελάς: Τηλεδιάσκεψη παραγωγών των Κυθήρων με τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ

melas telediaskepsh kythira

Ζητήματα επιλεξιμότητας των αγροτεμαχίων για την Ενιαία Ενίσχυση 2020

Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Α’ Πειραιώς & Νήσων Γιάννη Μελά πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Δημήτρη Μελά και παραγωγών του νησιού των Κυθήρων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Κυθήρων, κ. Έλενα Μαγείρου, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Λιβαδίου Κυθήρων κ. Νικόλαος Στάθης και ο Πρόεδρος του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Ποταμού Κυθήρων κ. Παναγιώτης Σουρής.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα ζητήματα που έχουν προκύψει σχετικά με την επιλεξιμότητα των αγροτεμαχίων για την Ενιαία Ενίσχυση 2020 και οι παραγωγοί είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν τα προβλήματα που προέκυψαν στο Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, κ. Δημήτρης Μελάς, είχε ήδη αναλάβει πρωτοβουλίες για την διόρθωση των προβλημάτων που είχαν προκύψει και δήλωσε πως θα συνεργαστεί με τους παραγωγούς για μια δίκαιη λύση.

Ο Βουλευτής Γιάννης Μελάς βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία τόσο με τους παραγωγούς όσο και με την διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ για την καλύτερη αντιμετώπιση των ζητημάτων που έχουν προκύψει.