Lamda Development: Προς πώληση το "φιλέτο" των 116 στρεμμάτων στην Πέρδικα της Αίγινας!

Perdika Aegina

Κινητικότητα υψηλής έντασης στο Real Estate του νησιού

Η είδηση έχει βαρύνουσα σημασία, καθώς σηματοδοτεί μια κινητικότητα υψηλής έντασης στο Real Estate για την Αίγινα: Το ακίνητο των 116 στρεμμάτων της κατασκευαστικής εταιρείας Lamda Development του Ομίλου Λάτση στην περιοχή της Πέρδικας στη Νότια Αίγινα, πωλείται!

Την τιμή των 7.000.000 ευρώ, όπως βέβαια και την συνολική επίσημη αναγγελία της πώλησης, οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα την βρουν αναλυτικά στην ιστοσελίδα Savills.com που ανήκει στην εταιρεία Savills Hellas L.t.d Greece, και πιο συγκεκριμένα στο εξής link:https://search.savills.com/gr/en/property-detail/grsavlf379

Η αναγγελία φέρει τον τίτλο «Μεγαλοπρεπής, αρχοντικά σχεδιασμένη νησιώτικη τοποθεσία κοντά στην Αθήνα – Πέρδικα, Αίγινα, Νησία Σαρωνικού», με την ονομασία «Village Resort», που όπως επισημαίνει αναφέρεται και στην πολεοδομική της άδεια. Σύμφωνα με την αναγγελία της πώλησης του ακινήτου, τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι:

  • Οικόπεδο 115.000 τμ
  • Χορηγήθηκε πολεοδομική άδεια «Village Resort»
  • Οικοδομικές άδειες: λιγότερο από 12 μήνες
  • Εύκολη πρόσβαση, κοντά στην Αθήνα
  • 180° αδιάκοπη θέα στη θάλασσα
  • Πολύ κοντά στην ακτή της Αίγινας, αυτό το μοναδικό οικόπεδο βρίσκεται σε μια ήπια αμφιθεατρική πλαγιά, πάνω από το ψαροχώρι της Πέρδικας.

Σχετικά με αυτό το ακίνητο

Το αμφιθεατρικό οικόπεδο 11,5 στρεμμάτων προσφέρει μια υπέροχη, απεριόριστη θέα στη θάλασσα 180° και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα. Η απομακρυσμένη τοποθεσία του προσφέρει ιδιωτικότητα, ηρεμία και χαλάρωση, αλλά, ταυτόχρονα, η κοντινή του απόσταση από όλες τις εγκαταστάσεις και τις κοινωνικές δραστηριότητες το καθιστά ιδανικό οικογενειακό προορισμό. Οι υπηρεσίες βρίσκονται σε κεντρική τοποθεσία στην πόλη της Αίγινας και οι καθημερινές ανάγκες μπορούν να καλυφθούν στο χωριό Πέρδικα, ενώ οι παραλίες Κλήμα και Σάρπα απέχουν 5' με το αυτοκίνητο. Το ακίνητο έχει λάβει πολεοδομική άδεια, μια από τις λίγες στην Ελλάδα που επιτρέπουν ένα Village Resort. Το γενικό σχέδιο διαθέτει γ. 22.000 τμ κτιστών χώρων και αποτελείται από 3 οικιστικές κοινότητες διαφορετικού στυλ, 2 ξενώνες, εστιατόρια και καταστήματα πρώτης ανάγκης. Ένα πλήρες 85% της γης είναι αφιερωμένο σε χώρους πρασίνου, πεζόδρομοι και εγκαταστάσεις αναψυχής/αθλητισμού (γήπεδα τένις και μπάσκετ, κοινοτική πισίνα, σύλλογος, μονοπάτι τζόκινγκ και ποδηλατόδρομοι) σε ένα καλά οργανωμένο, παρθένο περιβάλλον που ζει στην κοινότητα. Το αρχιτεκτονικό ρυθμιστικό σχέδιο προετοιμάστηκε προσεκτικά, ώστε κάθε μονάδα να έχει απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Όλες οι μονάδες είναι κατασκευασμένες στη δυτική πλευρά, προσφέροντας απολαυστική ρομαντική θέα κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος.
Το προτεινόμενο ρυθμιστικό σχέδιο αποτελείται από 3 διαφοροποιημένες οικιστικές κοινότητες. Η πρώτη περιλαμβάνει τις κορυφαίες premium κατοικίες της ανάπτυξης, οι οποίες προσφέρουν εξαιρετική ιδιωτικότητα και ηρεμία, με ιδιωτικές πισίνες, κήπο, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Οι 11 πολυτελείς βίλες έχουν χτισμένη επιφάνεια που κυμαίνεται από 210-231 τμ και 4-5 υπνοδωμάτια. Η δεύτερη κοινότητα βρίσκεται στην καρδιά της ανάπτυξης και οι βίλες έχουν καθαρή θέα στα νησιά Μονή και Αγκίστρι. Ο σχεδιασμός των κατοικιών αποπνέει κομψή πολυτέλεια και εξαίσιο γούστο. Οι 60 βίλες με πισίνα είναι 104-118 τ.μ. και διαθέτουν 2-3 υπνοδωμάτια. Η τελευταία κοινότητα περιλαμβάνει κατοικίες σχεδιασμένες έχοντας κατά νου το αυθεντικό παραδοσιακό χωριό. Οι βίλες περιβάλλονται από ένα φυσικό πλέγμα πεζόδρομων, μικρών πλατειών και καταπράσινων περιοχών.

Επιπλέον πληροφορίες

- 350 m (πλησιέστερη απόσταση) από την παραλία της Σάρπας
- 1,8 χλμ από το χωριό Πέρδικα
- 10 χλμ από το λιμάνι της Αίγινας
- 35 λεπτά με flying dolphin από το λιμάνι του Πειραιά

Η Lamda Development 

Να υπενθυμίσουμε ότι η Lamda αγόρασε το μεγάλο αυτό «φιλέτο» γύρω στο 2014 και η ιστοσελίδα της το προέβαλλε με την ονομασία «Alkyonides Hills». Όπως αναφέρεται σχετικά:

«Το Alkyonides Hills είναι το μοναδικό οικοδομήσιμο θέρετρο στην Ελλάδα, λόγω άδειας σχεδιασμού που έχει χορηγηθεί από το κράτος (ΦΕΚ-752 / Δ / 2-10-95). Διαθέτει επίσης έγκυρη άδεια μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Σχεδιασμένο από τον βραβευμένο αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Τομπάζη, αποτελείται από 3 διαφοροποιημένες κατοικίες: το Anthe, τις πολυτελείς βίλες, το Methone, τις βίλες και την Asteria, τις βίλες του κήπου. Το υπόλοιπο οικόπεδο είναι αφιερωμένο στους ξενώνες, στον χώρο ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και στην πλατεία της κοινότητας με τα εστιατόρια, τα καταστήματα πρώτης ανάγκης και την παιδική χαρά. Οι συνολικές καλυμμένες περιοχές είναι μόλις 18.000 τετραγωνικά μέτρα και οι εκτάσεις 22.000 τετραγωνικών μέτρων, αφήνοντας το 85% της γης στη φύση, πεζόδρομους και χώρους πρασίνου»..

saronicmagazine.gr