Αντιπλημμυρικά έργα στη Σαλαμίνα

chatziperos erga salamina

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος επισκέφθηκε την Τρίτη την Σαλαμίνα και επιθεώρησε τα εκτελούμενα έργα. Συγκεκριμένα στην περιοχή του Βουρκαρίου/Δημαρχείου όπου εκτελούνται τα αντιπλημμυρικά έργα, τα οποία θα λύσουν πολλά προβλήματα στην περιοχή που χρόνια ταλαιπωρούν τους κατοίκους και επισκέπτες..
Ο κ. Χατζηπέρος απευθυνόμενος στους κατοίκους, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς τόνισε ότι το έργο είναι αναγκαίο και καθοριστικής σημασίας για την Σαλαμίνα και πρέπει να έχουμε την ανοχή και κατανόησή τους έως ότου ολοκληρωθεί.
Κατόπιν ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Σαλαμίνας όπου έγινε μία πρώτη προσέγγιση για τις προτάσεις σχετικά με την όδευση της υποθαλάσσιας οδικής σύνδεσης της νήσου Σαλαμίνας. Λόγω της σοβαρότητας του έργου αποφασίστηκε να συγκληθεί σύσκεψη εντός του Ιανουαρίου προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι προτάσεις αυτές.
Συναντήθηκε επίσης με εκπροσώπους των παραγωγών της λαϊκής αγοράς και του Δήμου Σαλαμίνας, έγινε επιτόπιος έλεγχος της νέας χωροταξικής πρότασης/απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας και συζήτησε τις ενστάσεις αμφότερων των πλευρών.
Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων χαιρέτησε και αντάλλαξε ευχές με όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Σαλαμίνας.