Διακρίσεις για ξενοδοχεία της Ύδρας από την αγγλική The Telegraph

ydra limani

Στο top 10 των κορυφαίων ξενοδοχείων της Ελλάδας φιγουράρουν δύο ξενοδοχεία της Ύδρας στην ιστοσελίδα της αγγλικής The Telegraph σύμφωνα με πρόσφατη δημοσίευση και ανάμεσα σε άλλα νησιά όπως η Μύκονος, η Κέρκυρα, η Κρήτη, η Ρόδος, η Πάρος και η Σκιάθος.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία για τα καλύτερα φιλικά προς την οικογένεια ξενοδοχεία βρίσκεται το Bratsera το οποίο περιγράφεται από τον αρθρογράφο Marc Dubin μεταξύ άλλων ως εξής:
Eίναι το μεγαλύτερο τετράστερο ξενοδοχείο της Ύδρας το οποίο στεγάζεται σε ένα πρώην εργοστάσιο επεξεργασίας σφουγγαριών που χρονολογείται από το 1860. Μετά από μια πρόσφατη μετασκευή έγιναν μερικά δωμάτια ανώτερης ποιότητας και σουίτες που μπορούν να φιλοξενήσουν από τρία έως πέντε άτομα. Η βαθιά και θερμαινόμενη πισίνα είναι η μοναδική πισίνα ξενοδοχείου στην Ύδρα.

Στην κατηγορία για τα κορυφαία παραλιακά ξενοδοχεία βρίσκεται το Four Seasons το οποίο περιγράφεται επίσης από τον αρθρογράφο Marc Dubin μεταξύ άλλων ως εξής:
Το Four Seasons είναι ένα boutique ξενοδοχείο με έξι σουίτες πίσω από μια από τις καλύτερες παραλίες της Ύδρας, της οποίας τα μεγάλα βότσαλα διαψεύδουν το όνομά της που είναι Πλάκες. Είναι πολύ ήσυχο, έξω από την πόλη, ενώ υπάρχουν μερικά καλά σημεία απλά για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Είναι ένα ρομαντικό καταφύγιο, και δημοφιλές για γαμήλιες δεξιώσεις και νεόνυμφους. Να περιμένετε ποιοτική τζαζ στο εστιατόριο, όμορφους χώρους και πολλές ξαπλώστρες στην παραλία, αλλά και μια αξιοπρεπή κολύμβηση με αναπνευστήρα.

fonitisydras.com

eep logo