Στο Δήμο Τροιζηνίας βρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης

Στις εκδηλώσεις εορτασμού της Εν Τροιζήνι κατ’ επανάληψιν Γ’ Εθνικής των Ελλήνων Συνέλευσις

Στις επετειακές εκδηλώσεις εορτασμού της Εν Τροιζήνι κατ’ επανάληψιν Γ’ Εθνικής των Ελλήνων Συνέλευσις (19 Μαρτίου- 5 Μαΐου 1827) του Δήμου Τροιζηνίας Μεθάνων, συμμετείχε ο Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης.


Συγκεκριμένα το Σάββατο 10 Ιουνίου, στο χώρο όπου ανεγέρθη Μνημείο της Γ’ Εθνοσυνέλευσης, πλήθος κόσμου παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση «Αναπαράσταση της Γ’ Εθνοσυνελεύσεως» με το Γεράσιμο Σκιαδαρέση, που μετέφερε το κλίμα της εποχής και την ομιλία του Καθηγητή Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Αθανάσιο Χρήστου.


Την Κυριακή στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση, χαιρετισμοί επισήμων και καταθέσεις στεφάνων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι υποψήφιοι βουλευτές της Α’ Πειραιά κ.κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, Δόμνα Μιχαηλίδου και Θεόδωρος Δρίτσας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση έκθεσης με θέμα «Ο αγωνιστής του 1821- Φορεσιά- Άρματα- Παρελκόμενα» από τον Σκοπευτικό Όμιλο παραδοσιακών όπλων Πατρών.


Κατά τη σύντομη επίσκεψή του, ο Γιώργος Ιωακειμίδης είχε την ευκαιρία να κάνει επαφές με δημάρχους, τοπικούς παράγοντες, συλλόγους και να ενημερωθεί διεξοδικά για τα προβλήματα της περιοχής.

eep logo