Η Δαρσινού Ελευθερία (Ρίτσα) υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη

Έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος Τροιζηνίας - Μεθάνων.

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής" και τον Γιάννη Μώραλη είναι η Δαρσινού Ελευθερία (Ρίτσα).

Η κ. Δαρσινού έχει μεγαλώσει στον Πειραιά, είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα της Ναυτιλίας. Ασχολείται με τα κοινά επί σειρά ετών, έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος Τροιζηνίας-Μεθάνων, ενώ υπήρξε δύο φορές υποψήφια Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Πειραιά και Νήσων.
Ήταν επίσης μέλος σε φιλοζωικές οργανώσεις και πολιτιστικούς συλλόγους.

 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Πειραιάς Νικητής και Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Έχω τη χαρά να καλωσορίσω την Ρίτσα Δαρσινού στον Πειραιά Νικητή, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Μια αξιόλογη, δυναμική προσωπικότητα, μια ικανή επιχειρηματία η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα της Ναυτιλίας, ένας τομέας στον οποίο ως Δημοτική Αρχή έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση και στις δύο θητείες μας. Η Ρίτσα Δαρσινού διαθέτει εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση καθώς έχει διατελέσει κατά το παρελθόν δημοτική σύμβουλος. Είναι σημαντικό να συμπορεύονται με τον συνδυασμό μας δραστήριοι Πειραιώτες με διάθεση προσφοράς, προκειμένου να συμβάλλουν στην πρόοδο της πόλης μας. Εύχομαι στην Ρίτσα καλή επιτυχία».

Η Δαρσινού Ελευθερία (Ρίτσα) δήλωσε:
«Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή και τον Γιάννη Μώραλη γιατί πιστεύω στον άνθρωπο Μώραλη και στο έργο το οποίο έχει κάνει μέχρι σήμερα. Το όραμα που έχει για τον Πειραιά μας, με έκανε να πω το ναι για την υποψηφιότητά μου»!

(saronicmagazine.gr)

 

eep logo