Επιπλέον Δρομολόγιο προς Πόρο και Μέθανα

Μέχρι να δοθεί πάλι σε κυκλοφορία ο δρόμος

Είχε ανακοινωθεί στις 17 Νοεμβρίου και πλέον γίνεται πράξη.. Προστέθηκε δρομολόγιο στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των Δήμων Πόρου και Τροιζήνας-Μεθάνων, Δήμων που πλήττονται περισσότερο μετά το κλείσιμο της Λεωφόρου Επιδαύρου Καλλονής, μετά από τις δέουσες ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κυρίου Σταύρου Βοϊδονικόλα προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών) και την Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού (Saronic Ferries).

Συγκεκριμένα πραγματοποιείται δρομολόγιο από Πειραιά προς τα δύο λιμάνια και κάθε Τετάρτη, ενώ έχει προστεθεί ένα ακόμη δρομολόγιο κάθε Παρασκευή και Κυριακή. Πρόσθετα θα υπάρχουν τροποποιήσεις δρομολογίων όποτε θα πραγματοποιούνται ορκωμοσίες στο ΚΕ Πόρος. Με αυτό τον τρόπο, αντιμετωπίζεται προσωρινά η επικοινωνία με τον Πειραιά, μέχρι να δοθεί και πάλι σε κυκλοφορία ο δρόμος.

Με ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας παρακαλούνται οι Δήμοι Πόρου και Τροιζηνίας-Μεθάνων, καθώς και οι φορείς που λειτουργούν στους συγκεκριμένους Δήμους, να ενημερώσουν τους πολίτες για την αύξηση των δρομολογίων, ώστε να τα χρησιμοποιούν προς εξυπηρέτησή τους. Γίνεται κατανοητό ότι αν δεν γίνει χρήση του δρομολογίου της Τετάρτης από του κατοίκους των ανωτέρω Δήμων, αυτό εύλογα θα πάψει να πραγματοποιείται.

eep logo