Σαλπάρει το πρώτο Aegina Challenge!

aigina challenge

To γραφικό λιμάνι της Αίγινας, φιλοξενεί για πρώτη φορά μοναδικούς ιστιοπλοϊκούς αγώνες, το Σαββατοκύριακο22-23 Απριλίου. Με την υποστήριξη των τοπικών φορέων το νησί αγκαλιάζει το πρώτο Aegina Challenge με σκοπό να προσφέρει μια άρτια διοργάνωση και να γίνει θεσμός.



Ο αγώνας αυτός αποτελεί το πρώτο βήμα για την υλοποίηση του οράματος των διοργανωτών που δεν είναι άλλο από τα να εξελιχτεί η διοργάνωση σε μια ετήσια γιορτή της θάλασσας. Μια γιορτή που πέρα από τον αγώνα θα περιλαμβάνει και πλήθος άλλων δράσεων εντός και εκτός θαλάσσης. Το sailing spot του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας θα συντονίσουν το κομμάτι της θάλασσας υπό την εποπτεία του βραβευμένου εκπαιδευτή ιστιοπλοΐας Άκη Τσαρούχη.


Όσοι βρεθούν στο νησί τις ημέρες του αγώνα, θα απολαύσουν μοναδικό αγωνιστικό θέαμαμε «ιστιοπλοϊκές μονομαχίες σε πρώτο πλάνο»καθώς οι αγώνες θα γίνουν με τη μορφήmatchracingμέσα στο λιμάνι! Tomatchracingαποτελεί αγώνα μεταξύ 2 ομάδων, είναι μικρής χρονικής διάρκειας και υψηλής έντασηςενώ οι ιδιαίτερες απαιτήσεις χειρισμού προσφέρουν θεαματικές μονομαχίες και αγωνιώδη εξέλιξη μέχρι την τελευταία στιγμή.Στόχος των διοργανωτών, είναι να γίνει ένας αριθμός από μονομαχίες μέσα στο λιμάνι ώστε όλοι οι περαστικοί να μπορούν να απολαμβάνουν το θέαμα σε απόσταση αναπνοής!

eep logo