Στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός Στέφανος και Μαρία – Οι αποδόσεις τους

roland garros

Επιτυχία πέρα από κάθε προσδοκία για το ελληνικό τένις. Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη βρίσκονται στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, του μεγαλύτερου χωμάτινου τουρνουά στον κόσμο. Οι δύο σπουδαίοι εκπρόσωποι του ελληνικού τένις κάνουν συγκλονιστική πορεία στα παρισινά κορτ και απέχουν ένα βήμα από τον τελικό. Οι στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα παρουσιάζουν ως μεγάλο φαβορί πλέον τη Σάκκαρη και ως δεύτερο επικρατέστερο στους άντρες τον Τσιτσιπά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέταξε εκτός συνέχειας τον κακό του δαίμονα, τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ την Παρασκευή, με στόχο τον τελικό. Η πρόκριση του Τσιτσιπά παίζει στο 1.55, ενώ αυτή του Ζβέρεφ στο 2.90. Ο Στέφανος είναι δεύτερο φαβορί για να πάρει τον τίτλο, με τιμή στο 4.80. Πρώτο φαβορί ο άρχοντας του χώματος, ο Ράφα Ναδάλ (1.55).

Από την πλευρά της, η Μαρία Σάκκαρη έκανε εμφάνιση καριέρας και πέταξε εκτός την απόλυτη σπεσιαλίστρια του χώματος, την 20χρονη Ιγκα Σβιότεκ. Η Μαρία νίκησε 2-0 και θεωρείται πια το φαβορί για τον τίτλο (2.60). Αντίπαλός της στα ημιτελικά η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα. H νίκη της Μαρίας παίζει στο 1.55.
Ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον στοίχημα έχει να κάνει με την… κόντρα Τσιτσιπά-Αντετοκούνμπο για το ποιος θα κατακτήσει πρώτος έναν μεγάλο τίτλο. Ο Στέφανος δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο του σε τουρνουά γκραν σλαμ, ο δε Γιάννης, έπειτα από δύο βραβεία MVP θέλει πια το πρώτο του δαχτυλίδι στο ΝΒΑ. Ποιος θα τα καταφέρει πρώτος; Δείτε τις αποδόσεις από τη Novibet.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του και μοιάζει πιο έτοιμος από ποτέ να τα βάλει με το δίπολο του παγκόσμιου τένις: Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς. Με δεδομένο μάλιστα ότι έχει τέσσερις ευκαιρίες ετησίως να διεκδικήσει τίτλο σε γκραν σλαμ, την ώρα που ο Γιάννης αγωνίζεται μόνο για ένα πρωτάθλημα, είναι το μεγάλο φαβορί ώστε να πιάσει πρώτος κορυφή. Η απόδοσή του παίζει στο 1.35.

Η απόδοση του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι στο 3.05. Ο φόργουορντ του Μιλγουόκι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως με αυτόν τον τρόπο μείωσε σημαντικά τις ελπίδες του για τίτλο. Πολλά θα κριθούν από τη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής, μεταξύ Μπρούκλιν και Μιλγουόκι, που έχει χαρακτηριστεί ως τελικός πριν από τον τελικό.

eep logo