Άνω – κάτω το ΚΙΝΑΛ στη Β’ Πειραιά!

kinima allagis

Από την Γκολέμα στην Μπούτση και στη μέση ο … Σώρρας


Σε ιλαροτραγωδία τείνει να εξελιχθεί η συγκρότηση οργάνων, αλλά και ψηφοδελτίων του Κινήματος Αλλαγής στη Β’ Πειραιά. Πριν καλά- καλά συνέλθει και ανασυγκροτηθεί το ΚΙΝΑΛ από την αποχώρηση του Ποταμιού, η «μεταγραφή» της δημοσιογράφου Ντέπης Γκολέμα δημιουργεί διαλυτικές τάσεις στο ΚΙΝΑΛ.

Κι αυτό, όχι μόνο γιατί η δημοσιογράφος θέλει να κατέβει υποψήφια στη Β΄ Πειραιά με την οποία δεν έχει καμιά σχέση (αλλά υπό προϋποθέσεις θα εκλέξει βουλευτή) αλλά κυρίως γιατί με αναρτήσεις της στην προσωπική της ιστοσελίδα στο facebook κατά το παρελθόν, έχει καταφέρει να επιτεθεί ή να χλευάσει όλους τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ την τελευταία εικοσαετία. Και τον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο και την Φώφη Γεννηματά!

golema 2015
Όταν η Ντέπη Γκολέμα ειρωνευόταν την Φώφη Γεννηματά...

Οπωσδήποτε αξιοθαύμαστο επίτευγμα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι η δημοσιογράφος από την ώρα που κυκλοφόρησε η πληροφορία περί υποψηφιότητάς της «πρωταγωνιστεί» στα social media με πολλά γνωστά ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, από όλη την Ελλάδα, να δηλώνουν εξοργισμένα με την πιθανότητα να είναι υποψήφια βουλευτής και να απειλούν ότι σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα ψηφίσουν το ΚΙΝΑΛ.

Η περίπτωση Μπούτση και ο Αρτέμης Σώρρας

Την ίδια στιγμή κρίση απειλείται στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ στη Β’ Πειραιά κι από την εκλογή της Αθηνάς Μπούτση στην Γραμματεία της Τοπικής Επιτροπής Νίκαιας-Ρέντη. Η εν λόγω δημοτική σύμβουλος Νίκαιας, στενή συνεργάτης της Δήμητρας Μόσχου, υποψηφίας δημάρχου Νίκαιας-Ρέντη, εκλέχθηκε στην Γραμματεία με την υποστήριξη στελεχών που προέρχονται από το ΚΙΔΗΣΟ και θεωρούνται επιρροές του Γιώργου Παπανδρέου. Άλλωστε επιλογή του Γ.Παπανδρέου και επίσημη υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στη Νίκαια ήταν το 2006 η Δήμητρα Μόσχου, όταν έχασε στο β΄ γύρο από τον Στέλιο Μπενετάτο του ΚΚΕ.

Η Δήμητρα Μόσχου ήταν εκ νέου υποψήφια το 2014 (όταν περιορίστηκε στο 5% εκλέγοντας -εκτός από τον εαυτό της – μόνο την κυρία Μπούτση), οπότε περισσότερο κι από την ίδια την υποψηφιότητά της συζητήθηκε – όπως φαίνεται και στη φωτογραφία – να κάνει ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στο Περιβολάκι, την οποία χαιρέτισε ο περιβόητος Αρτέμης Σώρρας!

prosklisi
Όταν ο συνδυασμός στον οποίο μετείχε η Αθ.Μπούτση διαφήμιζε τα δισεκατομμύρια του Σώρρα!

Μάλιστα ο συνδυασμός στον οποίο ηγείτο η κυρία Μόσχου -και εκ των πραγμάτων δεύτερο όνομα ήταν η κυρία Μπούτση- διαφήμιζε την «Δόμηση Χρηματοδότησης του Δήμου με το ποσό των 15 δισεκατομμυρίων ευρώ»!!! Προφανώς ένα κλάσμα από τα 600 δις που υποτίθεται μπορούσε να εξασφαλίσει ο Αρτέμης Σώρρας για την διάσωση της Ελληνικής Οικονομίας!

Τοπικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ θέτουν πλέον θέμα για τη σοβαρότητα που μπορεί να έχει η εκλογή στο κορυφαίο τοπικό κομματικό όργανο ενός στελέχους που επισήμως στις προηγούμενες εκλογές υποστήριξε τις θεωρίες συνομωσίας και τις απίθανες δήθεν λύσεις τις οποίες προωθούσε ο ελεγχόμενος από την Δικαιοσύνη Αρτέμης Σώρρας. «Τι μήνυμα άραγε στέλνουμε στον κόσμο, όταν προωθούμε τέτοιας ποιότητας στελέχη» είναι το ρητορικό ερώτημα το οποίο συμπυκνώνει την οργή και την απογοήτευση που εξέφραζαν στελέχη του τοπικού ΚΙΝΑΛ μετά τη συγκεκριμένη επιλογή.

eep logo