«Πειραιάς Νικητής»: Σε πανικό ο ΣΥΡΙΖΑ!

moralis green

Αυστηρή απάντηση στην ανακοίνωση του «Λιμανιού της Αγωνίας»

 

Για πανικό, πολιτικό κενό στο οποίο βρίσκεται, δημιουργία ψεύτικων εντάσεων κι εντυπώσεων με μεταφερόμενα στελέχη του, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και την δημοτική του παράταξη «Λιμάνι της Αγωνίας», το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής». Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της παράταξης του Γιάννη Μώραλη απαντά στην ανακοίνωση της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγοντας με την χαρακτηριστική φράση «Αιδώς Αργείοι». Και τους εγκαλεί για μια «κακόγουστη παράσταση», που προσπάθησαν να δώσουν μαζί με δύο δημοτικούς συμβούλους του κυβερνώντος κόμματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Πειραιάς – Νικητής» σημειώνει:
«Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά βρίσκονται ξεκάθαρα σε πανικό. Δεν εξηγείται αλλιώς η τακτική των τεσσάρων, πέντε μεταφερόμενων από εκδήλωση σε εκδήλωση στελεχών του κόμματος τους, προκειμένου να δημιουργούν ψευτο εντάσεις για να καλύψουν το πολιτικό τους κενό.
Δυστυχώς όλο αυτό υποκινείται από δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι προσπαθούν με θεατρινισμούς να δυναμιτίσουν εκδηλώσεις διαλόγου που διεξάγονται σε πολιτισμένο κλίμα.
Το γεγονός αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί από τους 250 και πλέον δημότες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση απολογισμού του Δήμου Πειραιά για τη Β΄ Δημοτική Κοινότητα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και οι οποίοι δυσανασχέτησαν με αυτές τις κακόγουστες παραστάσεις.
Δυστυχώς για αυτούς στην τρίωρη εκδήλωση ήταν παρόντες εκπρόσωποι των πειραϊκών Μέσων Ενημέρωσης, ενώ η εκδήλωση έχει μαγνητοσκοπηθεί και το βίντεο είναι στη διάθεση των πολιτών, ώστε να διακρίνουν οι ίδιοι ποιοι προκαλούν με προσβλητικές εκφράσεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και μετά ζητούν και τα ρέστα ψευδόμενοι.
Αιδώς Αργείοι».

eep logo