ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΕΝΤΡΟΥ!

lemonis nikos

Υπηρεσιακός…

Ο Sir Takis Λεμονής έκατσε σε τρεις φάσεις της καριέρας του στον πάγκο του Ολυμπιακού, μια-δυο φορές μάλιστα ως «υπηρεσιακός». Πρέπει να ήταν την πρώτη φορά που επιστρατεύθηκε, όταν τα εντυπωσιακά αποτελέσματα και το επιθετικό ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Θρύλος τον καθιέρωσαν ως «κανονικό» προπονητή.

Ο ιδιόρρυθμος Νίκος Αλέφαντος ανέλαβε

μια χρονιά «υπηρεσιακός» προπονητής με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται 5 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό και να χάνει το πρωτάθλημα «στο τσακ» ελέω Δούρου, που δεν σφύριξε ένα πέναλτι και αποβολή Κυργιάκου, ενώ το σκορ ήταν 2-1 μέσα στη Λεωφόρο υπέρ του Θρύλου, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟ να ισοφαρίσει και να πάρει τον τίτλο. Ο Αλέφας υποστηρίζει ακόμη ότι εκείνο το στήσιμο του κόστισε τη θέση του «κανονικού» προπονητή.

Στα χρόνια της παντοδυναμίας Κόκκαλη, όταν το σπορ της αλλαγής προπονητών είχε πάρει διαστάσεις υπήρχαν σεζόν που έβρισκες δυο και τρεις υπηρεσιακούς, προερχόμενους συνήθως από τα σπλάχνα της ομάδας. Ο Αναστόπουλος αρνήθηκε κάποτε ένα τέτοιο ρόλο, ζητώντας συμβόλαιο που θα τον κάλυπτε και ολόκληρη την επόμενη σεζόν. Κάπως έτσι ο «μουστάκιας» δεν έκατσε ποτέ στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας. Κάπως έτσι, επειδή δέχτηκε να γίνει «υπηρεσιακός» Πρόεδρος, ο Μεϊμαράκης πάει να γίνει κανονικός στη ΝΔ. και οι περισσότεροι υπηρεσιακοί υπουργοί, παρά τα όσα λένε, βλέπουν ότι θα μπορούσαν να γίνουν κανονικοί σε μια κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές.

Αναγνώστης

eep logo