Παίξτε μπάλα!

kerkides adeies

Όταν κατεβαίνεις στο γήπεδο με πρωταρχικό στόχο να μην φας κανένα γκολάκι και χάσεις, όταν και οι δυο ομάδες μάλιστα έχουν την ίδια στρατηγική, τότε το λιγότερο που μπορεί να περιμένει κανείς είναι να χάσει την ώρα του βλέποντας ένα ανούσιο παιχνίδι.
Το debate της Τετάρτης μεταξύ των εφτά πολιτικών αρχηγών θύμιζε κάτι επαρχιακά 0-0 πχ Λεβαδειακός-Βέροια που τελειώνουν χωρίς γκολ κι όταν δεν υπάρχει σκιά στησίματος αντιλαμβάνεται και ο πλέον καλοπροαίρετος πως το παιχνίδι ήταν μια βαρετή διαδικασία, όπου ο βαθμός ισοπαλίας βόλευε και τους δύο. 
Βέβαια ακόμη και στα πιο βαρετά Κυριακάτικα απογεύματα με ματς στα οποία οι αντίπαλοι αποφεύγουν ή απλώς δεν μπορούν να μπουν στα καρέ των αντιπάλων,

υπάρχει πάντοτε η περίπτωση ένας αψίκορος Ζέκα ή ένα τσεκούρι να τα τινάξει όλα στον αέρα με ένα άχρηστο βρώμικο φάουλ. Και τότε αυτός ο καυγάς είναι που μέλλει να θυμάται κανείς, ιδιαίτερα αν μετά το φάουλ αντιδράσει ο αντίπαλος, πέσουν τίποτα ψιλές και ο διαιτητής μοιράσει κόκκινες κάρτες. 

Στο debate της Τετάρτης τα φάουλ του Καμμένου και οι βρώμικοι χαρακτηρισμοί πχ. «μπροστάντζα» που απηύθυνε στον Μεϊμαράκη, δεν έκαναν τον Βαγγέλα να χάσει την ψυχραιμία του, απλώς γελούσε και κάλεσε τον Τσίπρα, ως άτυπο αρχηγό της ομάδας Καμμένου, απλώς να τον «μαζέψει». Υπ’ αυτήν την έννοια, το άνευρο αυτό παιχνίδι δεν θα το θυμόμαστε ούτε ως κλωτσοπατινάδα.

Pin It

eep logo