«Ρεύμα» Ανδρουλάκη στον Πειραιά

androulakis nikos

Μια απρόσμενα μεγάλη σύσκεψη με τη συμμετοχή 100 στελεχών που τάσσονται υπέρ της υποψηφιότητας Νίκου Ανδρουλάκη για τον υπό ίδρυση νέο φορέα της κεντροαριστεράς έγινε το βράδυ της Τετάρτης σε κεντρική αίθουσα του Πειραιά.

Το εντυπωσιακό, πέραν της μεγάλης συμμετοχής, ήταν το γεγονός πως στη σύσκεψη συμμετείχαν όχι μόνο στελέχη του ΠΑΣΟΚ που με τον ένα ή άλλο τρόπο βρέθηκαν κατά την κομματική τους διαδρομή κονά στον Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά και στελέχη που προέρχονται από τον ευρύτερο χώρο της ΔΗΜΑΡ ή και του Ποταμιού. Στοιχείο που δείχνει ότι η υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη φαίνεται να αποκτά ερείσματα με αναφορές στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς κι ως εκ τούτου να μπορέσει να κάνει την «έκπληξη», να μπει δηλαδή στον δεύτερο γύρο και εκεί να διεκδικήσει την ηγεσία του νέου φορέα.

Στη σύσκεψη εξετάστηκαν τεχνικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υποστήριξη της υποψηφιότητας Ανδρουλάκη, ενώ αποφασίστηκε η οργάνωση μεγάλης εκδήλωσης με ομιλητή τον ίδιο, αλλά και προσκεκλημένους-εκπλήξεις σε κεντρική αίθουσα της πόλης στις 23 Οκτωβρίου.

eep logo