Μια ακόμη επιβεβαίωση του Portnet !

novotel

Το έγκυρο mononews.gr έγραψε - και το portent αναδημοσίευσε – για την πολύ σημαντική εξέλιξη που συνιστά η τοποθέτηση της παγκόσμιας αλυσίδας ξενοδοχείων Novotel στον Πειραιά.

Οι τακτικοί και προσεκτικοί αναγνώστες του Portnet όμως, ήδη εδώ και πέντε μήνες, από τις 17 Ιανουαρίου 2018 (!) έχουν πληροφορηθεί το γεγονός. Τότε στο πλαίσιο ενός ρεπορτάζ που φιλοξενήσαμε για την έντονη δραστηριότητα μεγάλου ισραηλινού μεσιτικού γραφείου που ενδιαφέρεται για την αγορά ακινήτων στον Πειραιά, μεταξύ άλλων σημειώναμε: «…μεγάλη Αλυσίδα Ξενοδοχειακών Συγκροτημάτων έχει ήδη τοποθετηθεί, αγοράζοντας σχετικά παλιές οικοδομές, λίγο πάνω από την πλατεία Ιπποδαμείας, με στόχο μέσα σε δυο χρόνια να τις μετατρέψει σε ξενοδοχείο». Δεν αναφέραμε το όνομα, γιατί δεσμευόμασταν, αλλά ήταν ακριβώς το Novotel.

ΥΓ.
Ας σημειωθεί ότι το μεσιτικό γραφείο του Τελ Αβίβ έχει ήδη τοποθετηθεί στην αγορά ακινήτων του Πειραιά και σχεδιάζει την περαιτέρω επέκταση της παρουσίας του στο λιμάνι. Αλλά περί αυτών, τις επόμενες ημέρες. Μέχρι τότε – για να ευλογήσουμε και τα γένια μας – για να ξέρετε τι γίνεται στον Πειραιά, αρκεί ένα κλικ στο Portnet!

eep logo