Από καρδιάς!

vivlia kardia

Βιβλία με χειρόγραφη την ευχή μας για τους ασθενείς, που τις μέρες των γιορτών θα νοσηλεύονται στα αντικαρκινικά νοσοκομεία…

Το WinCancer για δεύτερη συνεχή χρονιά λέει: ΔιαβάΖΩ και συλλέγει Βιβλία για τους Ασθενείς των Αντικαρκινικών Νοσοκομείων. Η ανακοίνωσή μας συγκινεί και μας κινητοποιεί:

«Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 από τις 9 το πρωί έως 6 το απόγευμα στον σταθμό «Κεραμεικός» του Μετρό,
δεχόμαστε βιβλία με την χειρόγραφη ευχή σας, για τους ανθρώπους δίπλα μας, που την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων θα νοσηλεύονται στα αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας μας.
Η νοσηλεία σε ένα αντικαρκινικό νοσοκομείο είναι μια δύσκολη δοκιμασία, για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή των συνανθρώπων μας, όμως η ανάγνωση ενός βιβλίου μπορεί να την αλλάξει.
Πέρσι με τη βοήθεια και τη συμμετοχή σας στην δράση μας, συγκεντρώσαμε 5000 βιβλία για τις βιβλιοθήκες των νοσοκομείων!
Φέτος επιδιώκουμε να προσφέρουμε χέρι με χέρι τα βιβλία σας, στους ίδιους τους ασθενείς που θα νοσηλεύονται τις μέρες των εορτών στα αντικαρκινικά νοσοκομεία.
Γι’ αυτό ζητάμε να μας φέρετε όχι ένα οποιοδήποτε, αλλά το αγαπημένο σας βιβλίο, υπογεγραμμένο με μια ευχή από την καρδιά σας, σαν ένα προσωπικό δώρο αγάπης και δύναμης.
Οι ασθενείς ενσαρκώνουν την ίδια την Ελπίδα ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί. Ενσαρκώνουν την ίδια την Ελπίδα της Ζωής, γι’ αυτό ας τους χαρίσουμε την καλύτερη ευχή μας μ΄ ένα βιβλίο.
Ο αγώνας κατά του καρκίνου είναι κοινός και μας αφορά όλους.
Σας περιμένουμε..»

Να πάμε!

eep logo