Τυχερός Δουζίνας!

douzinas flouri

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Πειραιά και Νήσων Κώστας Δουζίνας επιδεικνύει χαμογελαστός το φλουρί που κέρδισε στην κοπή της πίτας του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού Πειραιά, το Καναλί-1.

Η γιορτή έγινε τη Δευτέρα το μεσημέρι σε καφέ της πλατείας Αλεξάνδρας και κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, καθώς παραβρέθηκε το σύνολο σχεδόν των δημάρχων του ευρύτερου Πειραιά (διακρίναμε φυσικά τον Γιάννη Μώραλη, αλλά και τον Γιώργο Ιωακειμίδη, τον Σταύρο Κασιμάτη και τον Γιάννη Λαγουδάκη), οι υποψήφιοι δήμαρχοι Πειραιά Νίκος Βλαχάκος και Διαμάντω Μανωλάκου, πολλοί βουλευτές, πάρα πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς επίσης και πολλοί παράγοντες της πόλης.

Την παράσταση πάντως «έκλεψε» μια σχετικά αυστηρή αποστροφή του λόγου του Γιάννη Μώραλη. Ο δήμαρχος Πειραιά μιλώντας στους προσκεκλημένους, αφού τους ευχήθηκε και αφού αναφέρθηκε στην ιστορία, το ρόλο και το μέλλον που θέλει να έχει το Κανάλι-1, άλλαξε θέμα και κάλεσε εκείνους από τους επίσημους που είχαν διπλοπαρκάρει(!), δυσκολεύοντας την κυκλοφορία στην - ούτως ή άλλως – δύσκολη στροφή της πλατείας Αλεξάνδρας, να πάρουν από εκεί τα αυτοκίνητά τους, αφού ο παράδρομος που οδηγεί στα γραφεία του Ολυμπιακού βγάζει και σε άνετο παρκινγκ δίπλα ακριβώς από τη λέσχη των χειμερινών κολυμβητών.

ΥΓ
Για την τύχη του Κώστα Δουζίνα πάντως το Portnet αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενο, καθώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι, εδώ και αρκετές εβδομάδες, τακτικός συνεργάτης του με το «Ιδεοδρόμιο ενός Πειραιώτη» που δημοσιεύεται κάθε Τρίτη.

eep logo