Υπάρχει ζωή στη ΔΗΜΑΡ;

giannakaki garden

Φαίνεται πως η απάντηση στο ερώτημα του τίτλου (όπως και στο ερώτημα αν υπάρχει ζωή μετά θάνατον) είναι καταφατική! Για ορισμένα τουλάχιστον στελέχη της ΔΗΜΑΡ τα οποία παρά την εκλογική της εξαφάνιση, ετοιμάζονται για Συνέδριο του Κόμματος, που μάλιστα θα εκλέξει νέα ηγεσία και Πρόεδρο!
Μεταξύ αυτών που θα διεκδικήσουν την Προεδρεία, ακούγεται ότι θα είναι ο πρώην Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Θ.Θεοχαρόπουλος, αλλά και η πρώην βουλευτής της Β’ Πειραιά Μαρία Γιαννακάκη (φωτο). 
Στις… διαφορές τους, μπορεί χοντρικά να πει κανείς ότι ο μεν Θ.Θεοχαρόπουλος προσβλέπει σε μια ευρύτερη κεντροαριστερή ανασύνθεση, ενώ η Μαρία Γιαννακάκη «βλέπει» αριστερά.
Αν ήθελε να είναι κανείς κακός, θα σχολίαζε πως μια μετάλλαξη του ιού των πολυδιασπάσεων που πάντοτε έπληττε την Αριστερά και τη δεκαετία 75-85 αποδεκάτισε την ακροαριστερά με τα περίφημα Μ-Λ, μπρος ή πίσω, να σηματοδοτούν τη δημιουργία νέων ανυπόληπτων εκλογικά κομμάτων, πλέον έπληξε και τα υπολείμματα της ανανεωτικής αριστεράς, αφού στελέχη της σκιαμαχούν επί ενός ανύπαρκτου υποκειμένου.
Εμείς όμως δεν είμαστε κακοί και ευχόμαστε καλό κουράγιο σε όσους επιμένουν…

eep logo