Ο Κ.Μητσοτάκης κοντά στον Βλαχάκο!

mhtsotakis vlaxakos

Μια βόλτα στον Πειραιά μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία στην πόλη κ. Νίκο Βλαχάκο έκανε το πρωί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρώτη τους στάση ήταν η πιάτσα των ταξί στην Πύλη του Λιμανιού όπου είχαν και οι δύο την ευκαιρία να συνομιλήσουν με οδηγούς ταξί καθώς και το προεδρείο του σωματείου τους στον Πειραιά. Ο κ. Μητσοτάκης κατήγγειλε για μια ακόμη φορά την εσκεμμένη διαστρέβλωση των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας στον κλάδο των ταξί. «Μου δίνεται η ευκαιρία να λύσουμε μερικές παρεξηγήσεις που δεν σας κρύβω ότι σε προσωπικό επίπεδο με έχουν ενοχλήσει πολύ. Θέλω λοιπόν να μας κρίνετε γι’ αυτά που λέμε κι όχι γι’ αυτά που κάποιοι θέλουν να βάλουν στο στόμα μας, ενώ δεν τα έχουμε πει», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και ξεκαθάρισε με απόλυτη σαφήνεια τις προτάσεις της ΝΔ: «Είπαμε από την πρώτη στιγμή και πολύ ξεκάθαρα ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα με εταιρείες τύπου Uber, οι οποίες έρχονται και ανταγωνίζονται αθέμιτα τους επαγγελματίες αδειούχους ταξιτζήδες, οι οποίοι έχουν επενδύσει στο επάγγελμα». Στον αντίποδα, εξήγησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, «δεν έχουμε κανένα ζήτημα με την εθελοντική συμμετοχή σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες, που θα κάνουν τη δική σας τη δουλειά καλύτερη και θα αξιοποιήσουν την τεχνολογία, για να μπορείτε να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες σας και να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί σε ένα μεταφορικό περιβάλλον το οποίο αλλάζει».

Στη συνέχεια οι κ. Μητσοτάκης και Βλαχάκος κατευθύνθηκαν στο κέντρο του Πειραιά και έκαναν μία στάση στην πλατεία Κοραή. Εκεί συνέβη κάτι μάλλον απρόοπτο καθώς ένας συνεργάτης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, τσεκάροντας με ένα λαχειοπώλη ένα λαχείο που είχε αγοράσει από τον ίδιο λαχειοπώλη προ ημερών, είχε κερδίσει στο λήγοντα. «Αυτό δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι», είπε ο κ. Μητσοτάκης και μαζί με τις δύο κερδισμένες πεντάδες, αγόρασε κι άλλη μία, την οποία χάρισε στον υποψήφιο δήμαρχο του Πειραιά κ. Βλαχάκο.

Αμέσως μετά, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε καταστήματα στους εμπορικούς δρόμους του Πειραιά και συνομίλησε με εμπόρους και πολίτες. Ένας φαρμακοποιός διαμαρτυρήθηκε έντονα για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στον κλάδο του και ο κ. Μητσοτάκης δεν απέφυγε ένα αιχμηρό σχόλιο: «Δυστυχώς παλαιότερα οι συνδικαλιστικοί σας εκπρόσωποι σάς είχαν κοροϊδέψει, και ήθελαν να κάνουν όλα τα φαρμακεία εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ», του είπε.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης μαζί με τον κ. Βλαχάκο αλλά και αρκετούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ήπιαν έναν καφέ και έτυχαν θερμής υποδοχής από πολίτες οι οποίοι τους εύχονταν κάθε επιτυχία στις επικείμενες εκλογές.

eep logo