Καλλιτεχνικό Εργαστήριο «κάτω από τη γέφυρα»

theater under bridge art

Εργαστήριο τεχνών και δράσεων πολιτισμού για μικρούς και μεγάλους

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του Θεατρικού Οργανισμού «κάτω από τη γέφυρα» υπήρχαν σχέδια για τη δημιουργία ενός «Καλλιτεχνικού εργαστηρίου τεχνών και δράσεων πολιτισμού» ανοιχτό στους ενήλικες, αλλά και στους ανήλικους φίλους του θεάτρου.

Ενός εργαστηρίου, που να λειτουργεί σαν ένας επιμορφωτικός φορέας, αυτόνομος και αυτοσυντηρούμενος και να αποτελεί πόλο έλξης κάθε ευαίσθητου και σκεπτόμενου ανθρώπου που αναζητεί χώρο, κίνητρο και έγκυρη καθοδήγηση για:

Να συμμετέχει σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δημιουργική ενασχόληση.
Να αξιοποιήσει το (όποιο) ταλέντο του σε πολλές μορφές τέχνης.
Να αποκτήσει απλά, μια πρόσθετη καλλιτεχνική παιδεία.

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα.

Το καλλιτεχνικό εργαστήριο θα λειτουργεία πό τον Νοέμβρη και θα έχει τμήματα με αντικείμενα:
Την Υποκριτική και τον αυτοσχεδιασμό.
Την Αγωγή του λόγου και την Ορθοφωνία.
Το Θεατρικό παιχνίδι
Τη Μουσική και το Τραγούδι.
Το Χορό και την Κίνηση.
Την Σκηνογραφία και την Ενδυματολογία.

Στο τέλος της περιόδου οι δράσεις των τμημάτων θα συγκλίνουν στην παραγωγή μιας παράστασης που θα στεγαστεί στο θέατρο «Κάτω απ’ τη γέφυρα», τα έσοδα της οποίας θα καταλήγουν σε κοινωφελή ιδρύματα ή για άλλους ανθρωπιστικούς σκοπούς, που οι συμμετέχοντες θα έχουν προαποφασίσει από κοινού.

Στους συμμετέχοντες εκδίδεται «κάρτα φίλου του θεάτρου κάτω απ’τη γέφυρα» που παρέχει δωρεάν είσοδο στις παραστάσεις του θεάτρου και έκπτωση 50% στη τιμή όσων εισιτηρίων αγοράσουν. (Η δυνατότητα αυτή ισχύει για όλες τις παραγωγές μας τόσο της «παιδικής», όσο και της «κεντρικής» σκηνής)

Επειδή η λειτουργία των ομάδων θα αρχίσει το Νοέμβρη, οι υποψήφιοι πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο μέχρι το τέλος του Οκτώβρη 2019.

Πληροφορίες στο 210 4816200 (Δευτέρα με Παρασκευή 9 – 3 π.μ.)

eep logo