«Σχέδιο Ελλάδα & Πειραιάς: Κοινωνία-Υποδομές-Οικονομία-Ανάπτυξη»

peiraias cruise dytika

Εκδήλωση-ομιλία με θέμα «Σχέδιο Ελλάδα & Πειραιάς: Κοινωνία-Υποδομές-Οικονομία-Ανάπτυξη» πραγματοποιεί το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουνίου στις 7.30 το Κίνημα Αλλαγής Α’ Πειραιά και Νήσων εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Θα μιλήσει ο Συντονιστής Οικονομίας του Κινήματος Καθηγητή και π. Υπουργός Νίκος Χριστοδουλάκης.

Η θεματική εκδήλωση απευθύνεται στους Επιστημονικούς, Επαγγελματικούς, Εμπορικούς, Συνδικαλιστικούς Συλλόγους και Επιμελητήρια, τους Αντιπεριφερειάρχες Πειραιά και Νήσων , τον Δήμαρχο Πειραιά και τους Δημάρχους των Νήσων και των Δήμων Β Πειραιά, την Ι. Μ. Πειραιώς, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, το ΥΝΑΝΠ, τον ΟΛΠ και λοιπούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

H κωδικοποιημένη Πρόταση του Κινήματος Αλλαγής "Σχέδιο Ελλάδα" αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη με συνοχή.

Θα γίνει συζήτηση με τους επιστημονικούς, διοικητικούς, παραγωγικούς και πολιτικούς φορείς της πόλης για τα 12+1 κεντρικά σημεία του «Σχεδίου Ελλάδα» που αποτελούν το πλαίσιο της πρότασης του Κινήματος Αλλαγής για τη χώρα και τον κυρίαρχο ρόλο του Πειραιά για την υλοποίηση τους.

Η εκδήλωση-ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά (οδός Αγίου Κωνσταντίνου 3-Β’ Όροφος- Κέντρο Πειραιά) .

eep logo