Συνέχεια…

antonakou gavrilis moralis

Συνέχεια στην αυτοδιοίκηση ή και πολιτικός πολιτισμός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος ή η λεζάντα που θα συνόδευε την παραπάνω φωτογραφία.

Η συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχου Πειραιά Σταυρούλας Αντωνάκου με τον προκάτοχό της Γιώργο Γαβρίλη και τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη έγινε στο ΕΒΕΠ κατά την πρόσφατη ημερίδα που οργανώθηκε εκεί για το Blue Lab. Το πρωτοποριακό Κέντρο Καινοτομίας για τη Γαλάζια Ανάπτυξη που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια (επί Γ.Γαβρίλη) και υλοποιήθηκε από τη Δημοτική Αρχή Μώραλη. Στην πρόσφατη ημερίδα ήταν εκεί και ο Γιώργος Γαβρίλης, αλλά και ο Πέτρος Κόκκαλης (!) που ήταν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος.

Τώρα, η υλοποίηση και η λειτουργία του Κέντρου εμπίπτει του νέου Αντιδήμαρχου Ανάπτυξης, Δημήτρη Καρύδη. Ο οποίος, σε μια κίνηση πολιτικού πολιτισμού, αναφέρθηκε τιμητικά στους δύο «πρώην». Επιπλέον δε, κάλεσε στο βήμα τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νίκο Μουμούρη που ήταν παρών, ο οποίος δεσμεύθηκε να ενημερώσει τους διευθυντές των Λυκείων του Πειραιά και να οργανώσουν επισκέψεις των μαθητών στο Blue Lab. Είτε για μια απλή ενημέρωση, είτε για υποστήριξη ιδεών που μπορεί να έχουν οι μεγαλύτεροι ιδίως μαθητές.