Κανάλι-Ένα στην κρουαζιέρα!

kanali1 mikrofono

Το ενδεχόμενο δημιουργίας ειδικού ραδιοσταθμού για τα terminals καθώς επίσης και η παρουσία του Καναλιού Ένα 90,4 στην υποδοχή της κρουαζιέρας, ήταν τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της ΔΗ.ΡΑ.Π. με ηγετικά στελέχη της COSCO τις προηγούμενες μέρες.

Την αντιπροσωπεία της COSCO αποτελούσαν ο Public Relations and Investors Relations manager Νίκος Γλογοβίτης και ο Public Relations and Investors Relations deputy manager Νεκτάριος Δεμενόπουλος, ενώ την αντιπροσωπεία της ΔΗ.ΡΑ.Π., ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Τζεφεράκος, ο Αντιπρόεδρος Απόστολος Σειρηνίδης, το μέλος του Δ.Σ της ΔΗ.ΡΑ.Π Θεόδωρος Ματθιουδάκης και ο σύμβουλος Διοίκησης Γιάννης Κεχαγιόγλου.

Η συνάντηση έγινε στα κεντρικά γραφεία της COSCO, ήταν εποικοδομητική και γόνιμη και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν σε εύθετο χρόνο.
Η κοινή διαπίστωση είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές για συνεργασία καθώς και για σύναψη στενότερων σχέσεων δεδομένου ότι και η κινεζική εταιρεία θέλει να «βγει» στην πειραϊκή κοινωνία και να επικοινωνήσει διάφορες ενέργειες που κάνει, ενώ και το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4 θέλει να παρακολουθεί τους φορείς, τους οργανισμούς και τις εταιρείες που αναπτύσσονται στην πόλη και να προβάλλει της δραστηριότητές τους στο πλαίσιο της λειτουργίας του ως δημοτικού ραδιοφώνου.

eep logo