Παραδοσιακά στη «Στάνη»!

karydis notis manolakou

Πρωτοχρονιά και σχεδόν οι πάντες κατέβηκαν στο Δημαρχείο Πειραιά για την κοπή της πίτας του Δήμου. Μετά τη διαδικασία, τα καφέ της πλατείας Κοραή γέμισαν από διακομματικές-διαπαραταξιακές παρέες, αφού οι ημέρες προσφέρονται για την άμβλυνση των αντιθέσεων.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης πέρασε και χαιρέτισε βιαστικός γιατί ήθελε να πάει έγκαιρα και να μοιράσει γλυκά στο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Πειραιά στον Πύργο. Εκεί που έφτασε, καθυστερημένη λίγο, και η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου και ακριβώς λόγω της καθυστέρησης δεν πρόλαβε τον Γ. Μώραλη και δεν υπάρχουν φωτογραφίες μαζί του – αλλά υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι η παρουσία της στο Πειραιά, Πειραιώτισσα άλλωστε η ίδια, μπορεί να σχετίζεται με μελλοντική της υποψηφιότητα εδώ.

Η «Στάνη», που μετρά πάνω από 80 χρόνια λειτουργίας, ίσως η παλαιότερη καφετέρια στο Λιμάνι, αποτέλεσε το επίκεντρο συναντήσεων, όπως αυτή που συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός του Portnet με την υποψήφια Δήμαρχο και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου και τον Αντιδήμαρχο Πειραιά και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Καρύδη να «έχουν βάλει στη μέση» τον και «δικό μας» δημοσιογράφο Νότη Ανανιάδη, που εμφανίστηκε Πρωτοχρονιάτικα με ρεπούμπλικα. Το τι συζητούσαν επί αρκετή ώρα, δεσμεύομαι –προς το παρόν – να σας αποκαλύψω...

eep logo