Ο δημιουργικός Δημήτρης Μαρκόπουλος!

markopoulos dimitris vouli

Μπορεί να έχει την φήμη του «καυγατζή», αν και νέος βουλευτής, ίσως γιατί δεν «μασάει τα λόγια του», όπως έκανε και ως δημοσιογράφος, αλλά είναι και ιδιαίτερα παραγωγικός. Για τον βουλευτή της Β’ Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία ο λόγος, Δημήτρη Μαρκόπουλο, ο οποίος αφού «έπρηξε» τον υπουργό Ανάπτυξης κι Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, πέτυχε να πραγματοποιηθεί συνάντηση των εργαζομένων της εταιρείας ΠΙΤΣΟΣ, ώστε να υπάρξει αποτροπή και η βιομηχανία του Ρέντη να μείνει ανοικτή.

Μάλιστα, όπως σημειώνει στην προσωπική του σελίδα στο facebook o υπουργός δεσμεύτηκε να εξαντλήσει όλα τα μέσα για να μπορέσουν να μη χάσουν τη δουλειά τους 400 εργαζόμενοι!

Περισσότερο από την «πολιτική μπηχτή» του Δημ. Μαρκόπουλου, ότι δηλαδή προσωπικά οποία προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας άφησε να πάει σε λουκέτο, όπως σημειώνει, σημασία έχει ότι όπως υπογραμμίζει η ΠΙΤΣΟΣ πρέπει να μείνει ανοικτή. Ένα ιστορικό εργοστάσιο στην Β’ Πειραιά. Τον κίνδυνο του κλεισίματος του οποίου – για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους – ο Δημ. Μαρκόπουλος είχε προσπαθήσει και δημοσιογραφικά να αναδείξει.

eep logo