Συγκλόνισε ο Βασίλης Τοκάκης!

hmeres thalassas moralis tokakis

Στο περιθώριο της παρουσίασης των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας», που οργανώνει και φέτος ο δήμος Πειραιά, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του δημάρχου Βασίλης Τοκάκης συγκλόνισε με μια εκ βαθέων αποκάλυψη. Συγκεκριμένα πήρε τον λόγο, αν και δεν συνηθίζεται , όπως ο ίδιος σημείωσε, για έναν συντονιστή κι έκανε δυο αποκαλύψεις. Η πρώτη αφορούσε την κατάσταση έντονης συγκίνησης που κατέλαβε τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μώραλη όταν κατά τη διάρκεια μιας πρώτης διαδρομής με τα νέα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας πριν ενάμισυ χρόνο, παρουσία εκπροσώπων των ΜΜε, πληροφορήθηκε ότι ο μυελός των οστών του ήταν συμβατός με της αδελφής του που ήταν ασθενής κι έτσι θα μπορούσε να την σώσει. Όπως και έγινε!

Η δεύτερη ήταν απολύτως προσωπική, αφού κι ο Βασίλης Τοκάκης έχει παραδεχθεί με θάρρος ότι έχει προσβληθεί από καρκίνο κι αν και πολύ θα το ήθελε δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει σε κάποια αθλητική εκδήλωση αφού τις επόμενες ημέρες μπαίνει στο νοσοκομείο για μια δύσκολη εγχείρηση.

Ο «έξω από δω», όπως τον λέγαμε παλιά, ο καρκίνος είναι εδώ, ανάμεσα μας, μπορεί να προσβάλει τον καθένα μας και χρειάζεται, πέρα από την ιατρική, δύναμη και πίστη για να τον νικήσουμε, είπε χαρακτηριστικά για να καταχειροκροτηθεί.
Καλή δύναμη, Βασίλη. Θα βγεις ξανά νικητής!!!

Pin It

eep logo