Κατράκειο: Ακραία ανευθυνότητα!

koronoios katrakeio natasa theodoridou

Καθώς έχει χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά και η μεγάλη αγωνία είναι πως θα λειτουργήσει η εκπαιδευτική κοινότητα, καθηγητές, μαθητές, γονείς, στις πρωτόγνωρες συνθήκες μαθημάτων με μάσκες, η ανευθυνότητα που παρατηρείται σε μαζικούς χώρους, εκτός από ακραία, γίνεται και εξοργιστική.

Η γνωστή τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου πραγματοποίησε συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, όπου η τήρηση αποστάσεων ήταν απλώς άγνωστη λέξη. Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που πρώτο δημοσίευσε το PireausPress, στο Κατράκειο Θέατρο επικράτησε «συνωστισμός και στριμωξίδι».

Δεν είναι σαφές, σε μας τουλάχιστον, ποιος έχει την τυπική ευθύνη για ότι έγινε, αλλά την ηθική ευθύνη την έχει η ίδια η καλή τραγουδίστρια. Όχι μόνο γιατί από τη θέση που βρισκόταν στο κέντρο της σκηνής μπορούσε εύκολα να διαπιστώσει τι γινόταν στις κερκίδες και να ζητήσει να ληφθούν μέτρα ή ακόμη και να ανέβαλε τη συναυλία. Αλλά γιατί είναι πολύ πρόσφατα, στις αρχές του περασμένου Ιουνίου, τα δημοσιεύματα που ήθελαν την κόρη της, η οποία μόλις είχε επιστρέψει από το Λονδίνο όπου σπούδαζε, να οργανώνει πάρτι στο σπίτι τους στο Πανόραμα, το οποίο εξελίχτηκε σε κέντρο διασποράς του ιού.

Η ίδια η τραγουδίστρια βέβαια απάντησε ότι τα δημοσιεύματα ήταν fake news. Ένας λόγος παραπάνω να επιδείκνυε ευαισθησία προχθές στη Νίκαια. Γιατί η πρωταγωνιστική της συμμετοχή σε μια ανεύθυνη εκδήλωση δεν ήταν καθόλου fake news.

Pin It

eep logo