Ελληνιάδης: Από τον Πειραιά στον Άρη με αγάπη…

elliniadis blue

Ο Σταύρος Ελληνιάδης, γέννημα-θρέμμα Πειραιώτης, από την Ευαγγελίστρια, ανδρώθηκε στο μπάσκετ του Πειραιά, μέσω του Πειραϊκού και μετά του Ολυμπιακού, αλλά ξέρει όσο λίγοι, ότι πέραν των φίλαθλων αισθημάτων, ο αθλητισμός δεν έχει σύνορα. Για πολλά χρόνια μάνατζερ διαφόρων ομάδων, αλλά και της ίδια της μεγάλης Εθνικής, με προπονητή τον Παναγιώτη Γιαννάκη, είναι ο ίδιος μάλλον πρωταθλητής της έννοιας του μάνατζερ στην Ελλάδα. Του στελέχους, δηλαδή, που ξέροντας τον δύσκολο χώρο των αποδυτηρίων, μπορεί εκ μέρους της διοίκησης να εκτονώνει εντάσεις, να γεφυρώνει διαφορές και να υποβοηθά τον προπονητή στο ρόλο του.

Ο Σταύρος Ελληνιάδης κάνει πια το μεγάλο βήμα. Διέβη τον Ρουβίκωνα και από τον Πειραιά πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει Τεχνικός Διευθυντής στην μεγαλύτερη, όπως παραδέχεται και ο ίδιος, ελληνική ομάδα στο μπάσκετ. Τον Άρη!

Οι πρωταθλητές στους στίχους Παοκτσήδες φίλαθλοι φωνάζουν βέβαια το ευφυές «Είναι παρθένα του Ελληνιάδη η χτένα» και οι Ολυμπιακοί φίλοι του στην ομάδα που αγάπησε και τον αγαπάει, θα εύχονται την επιστροφή του κάποια στιγμή. Μέχρι να ‘ρθει εκείνη η ώρα, του ευχόμαστε όλοι «Καλό ταξίδι»!