Τιμή και διακρίσεις στο Νοσοκομείο Μεταξά!

metaxa diakriseis

Ένας διαγωνισμός θεσμός για τις επιχειρήσεις αλλά και ένας υγιής ανταγωνισμός ανάμεσα σε Δημόσια Νοσοκομεία, Ιδιωτικά αλλά και Διαγνωστικά Κέντρα πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα που πέρασε και έφερε μεγάλες διακρίσεις στο Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ.
- στον Τομέα της Καινοτομίας και της Πρωτοπορίας, για τη Ρομποτική Χειρουργικη Τεχνολογία 4ης γενιάς,
- στον Τομέα Ποιότητας των Υπηρεσιών στην Κλινική Μιας ημέρας με τη χρήση δεικτών Ποιότητας, καθώς και
- διάκριση στην κατηγορία Ψηφιακές εφαρμογές και Υποστήριξη του Επαγγελματία μέσω χρήσης της ψηφιακής πλατφόρμας της Τηλεϊατρικής.

prosvpiko metaxa diakriseis 1

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου "Μεταξά" Χαράλαμπος Τουμπέκης, με ανάρτησή του στα social media, υπογράμισσε τον σημαντικό ρόλο των συντελεστών της επιτυχίας, όλων των συνεργατών του Νοσοσκομείου Μεταξά:
"Οι συνεργάτες μας, μου έδωσαν χαρά και συγκίνηση μέσα στις απαιτήσεις της ημέρας.
Εδώ λοιπόν, σε αυτές τις φωτογραφίες τα βραβεία βρίσκονται στα χέρια ολόκληρης της ομάδας και ειμαι σίγουρος πως βλέπετε και εσείς όπως και εγώ, τα χαμογελαστά και ακούραστα μάτια τους.
Ένα χρυσό, και δύο ασημένια βραβεία ήταν η τιμή που έκανε για το νοσοκομείο μας η Επιτροπή των Φετινών Healthcare Business Awards 2020.
Βραβείο στα χέρια όσων εργάστηκαν με αυταπάρνηση ώστε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου να έχουν αποδέκτη τον ασθενή.
Και όχι τον έναν, αλλά τους εκατοντάδες που μας επισκέπτονται καθημερινά.
Προσωπικά, στην αμέριστη χαρά που μου πρόσφεραν οι συνεργάτες μας, γιατροί, νοσηλευτές, Διοικητικό προσωπικό, ειμαι βέβαιος ότι όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας θα είναι αποδεκτές ανθρωπίνων συμπεριφορών αλλά και υπηρεσιών εγνωσμένης επιστημονικής αξίας".

prosvpiko metaxa diakriseis 2

prosvpiko metaxa diakriseis 3

Pin It

eep logo