Το «Μεταξά» αλλάζει όψη!

metaxa reception

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά και η δημιουργία της ρεσεψιόν του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Μεταξά (δεν υπήρχε ποτέ), στα πλαίσια της σημαντικής δωρεάς της εταιρίας Prodea, με την οποία ήδη έχουν ανακαινιστεί ο 2ος και ο 3ος όροφος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, όπως πληροφορείται το Portnet, η ιδέα της ρεσεψιόν τέθηκε εκ των υστέρων - όταν ξεκίνησαν τις συζητήσεις για την υλοποίηση της ήδη συμφωνημένης δωρεάς - και το αίτημα έγινε αμέσως αποδεκτό!

Πρόκειται για μια άκρως απαραίτητη προσθήκη, η οποία θα εξασφαλίσει την άμεση και ασφαλή πρόσβαση των πολιτών στις πληροφορίες και την παραλαβή άκρως απαραίτητων ιατρικών εγγράφων από το Γραφείο του Πολίτη, από το οποίο διέρχονται χιλιάδες ασθενών - συνοδών ετησίως.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί εντός δύο Σαββατοκύριακων, προκειμένου να μη διαταραχθεί στο ελάχιστο η καθημερινή εύρυθμη και ασφαλής λειτουργία του Νοσοκομείο.
Κι όλα αυτά εν μέσω Πανδημίας!

Ε, τώρα το να συγχαρεί κανείς την διοικητική ηγεσία του «Μεταξά», τον Χ. Τουμπέκη και τον Σ. Ευσταθόπουλο, για την εξασφάλιση της δωρεάς και την ταχύτατη υλοποίηση του έργου, είναι το λιγότερο.

eep logo