Καλοτάξιδη!

eleftheroglou nikos

Η εμφάνιση μιας νέας εφημερίδα – και μάλιστα σε συνθήκες πολυεπίπεδης κρίσης- συνιστά, ιδίως για τους εργαζόμενους στον χώρο του Τύπου, ευχάριστη είδηση. Αυτός ισχύει φυσικά και για την ηλεκτρονική εφημερίδα Political. Μια κανονική εφημερίδα από την οποία λείπει μόνο το χαρτί. Κι η οποία, όπως δηλώνουν οι συντελεστές της , φιλοδοξεί να αλλάξει την συνηθισμένη διαδρομή: αντί να βγαίνει ο αναγνώστης να την βρει στο περίπτερο έρχεται η ίδια η εφημερίδα στο κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή του, με την μορφή «άυλης» εφημερίδας.

Αναφερόμενοι στους συντελεστές της, που η πλειοψηφία της αποτελείται από καταξιωμένους συναδέλφους, δεν μπορεί κανείς να μην αναφερθεί στον διευθυντή της Political, Νίκο Ελευθερόγλου. Έμπειρο πολιτικό συντάκτη που κάνει πλέον το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Πειραιώτης γέννημα – θρέμμα και καλός συνάδελφος ο Νίκος πρόλαβε ήδη τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας της Political να αποτελέσει η ίδια η εφημερίδα που διευθύνει «είδηση».
Κι αυτό λόγω της πολυσυζητημένης έρευνας της Opinion Poll, που φέρνει την Φώφη Γεννηματά τρίτη στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ, εν όψει των εσωκομματικών του εκλογών που έχουν προγραμματιστεί, για το 2021.

Σε κάθε περίπτωση καλοτάξιδη!