Πειραιώτης σεφ για τον Γιάννη!

antetokoumbo sef

Ευλόγως ο «πλανήτης μπάσκετ» ασχολείται με το μεγαλύτερο συμβόλαιο όλων των εποχών στο ΝΒΑ, που υπέγραψε με τους Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούμπο, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά για τα επόμενα 6 χρόνια σχεδόν μισό δισεκατομμύριο δολάρια (484,2 εκ. για την ακρίβεια), χωρίς να υπολογίζουμε τα ποσοστά από τις διαφημίσεις προϊόντων.

Πραγματικά νούμερα που ζαλίζουν και τα οποία κράτησαν τελικά τον greek-freak δυο συνεχόμενες φορές MVP του NBA στο Μιλγουόκι το οποίο χαρακτήρισε «σπίτι του».

Παρόλα αυτά πάντως ο Γιάννης και ο αδερφός του Θανάσης δεν ξεχνούν την πατρίδα τους, την Ελλάδα και κυρίως το φαγητό της. Έτσι πρόσφατα όταν πρόσφατα ο προπονητής τους τους παρέθεσε πριβέ γεύμα με θέα την λίμνη του Μίσιγκαν κάλεσε ειδικά για αυτούς έναν διάσημο στην Αμερική έλληνα σεφ. Τον Δημήτρη Ντιμπ που διατηρεί το διάσημο Avli Rivenorth εστιατόριο στο Σικάγο με πιάτα που είχαν ελληνική γεύση!

Το «κλου» της ιστορίας είναι ότι ο Δημήτρης Ντιμπ είναι …Πειραιώτης! Κάτι που θα ικανοποίησε ιδιαίτερα τον Γιάννη ο οποίος είναι γνωστό ότι είναι ερυθρόλευκών προτιμήσεων – κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες με τον Γιάννη πιτσιρικά να φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Κάπως έτσι ανοίγει κι η όρεξη των «άρρωστων γαύρων» σε όλο τον κόσμο. Σκέφτονται ότι αν, όπως δήλωσε, παίζει μέχρι τα 38 του στο NBA, γιατί να μην έλθει για δυο χρονάκια και στην αγαπημένη του ομάδα; Βέβαια ο Γιάννης είναι μόνο 26, οπότε έχουμε καιρό, αλλά τα όνειρα δεν κοστίζουν... Άλλωστε με τα χρήματα που θα έχει βγάλει μέχρι τότε – γερό να είναι το παλληκάρι – μπορεί αν θέλει ακόμη και να αγοράσει την ομάδα. Το είχε κάνει κι ο Τζόρνταν κάποτε…

eep logo