Καθαρές κουβέντες από τον Παντελή Καμμά!

drapetsona kazania

Με μια ξεκάθαρη απάντηση τοποθετήθηκε ο Παντελής Καμμάς, υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΑΛΛΑζουμε» να ανακηρυχθεί η 21η Ιανουαρίου «Μαύρη Μέρα» για τον δήμο. Σημειώνεται ότι είναι η ημέρα της πρώτης αδειοδότησης της Oil One, υπεύθυνης σύμφωνα με πολλούς πολίτες για την κατά καιρούς δυσοσμία στην ευρύτερη περιοχή των Λιπασμάτων.

Την πρόταση έκανε ο επίσης υποψήφιος δήμαρχος το 2019 Γιώργος Τσιρίδης (υποστηρίχθηκε από μέρος του ΣΥΡΙΖΑ, όχι όμως επισήμως από το κόμμα) και ο Π. Καμμάς κάνει λόγο για «προφανή σκοπιμότητα» που κρύβει η συγκεκριμένη πρόταση. Υποστηρίζει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του στο facebook το γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ότι η πρόταση γίνεται για να φανεί πως «για ότι κακό συμβαίνει στην πόλη, ευθύνεται το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ( Δευτερευόντως), ενώ ο καλός ο ΣΥΡΙΖΑ, μάς έδωσε την παραλία».

Και ο Παντελής Καμμάς προσθέτει : «Είναι έτσι; ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ!!!
Τα κόμματα, που κυβέρνησαν και κυβερνούν, έχουν και προσφέρει και έχουν κάνει και ζημιά στην πόλη. Δεν θα κάτσω να μετρήσω το ισοζύγιο, γιατί δεν θα τα βρούμε!!!!!!!
Εγώ για να είμαι σαφής, θα ψηφίσω πρόταση, η οποία θα καθιερώνει δύο μαύρες επετείους. Την ημέρα αδειοδότησης, και την ημέρα νομοθέτησης της παράτασης της άδειας της εταιρείας και την παράταση της παραμονής εταιρειών SEVEZO 3, δίπλα από τον Οικιστικό Ιστό».
Η ημέρα νομοθέτησης της παράτασης της παραμονής των ρυπογόνων εταιρειών, όπως η Oil One, δίπλα από τον οικιστικό ιστό, έγινε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Είναι προφανές όθεν ότι η ανάλυση του Γ. Τσιρίδη επί της οποίας στηρίζεται η συγκεκριμένη πρόταση μένει «στου δρόμου τα μισά», αφού παραβλέπει την σημαντική συνυπευθυνότητα των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή..
Γι’ αυτό δικαίως ο Παντελής Καμμάς ολοκληρώνει την αποστομωτική ανάρτηση του με μια απλή φράση που απευθύνεται στον φιλο – ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιο: «Καθαρές Κουβέντες».

eep logo