Πρωταγωνιστής και στην πολιτική;

mpimpilas spyros

Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας είναι, κατά μια άποψη, το θετικό πρόσωπο των ημερών. Τουλάχιστον για τον κόσμο του θεάτρου, που βρέθηκε με έναν απολύτως αρνητικό τρόπο στη δημοσιότητα τελευταία. Χαμηλόφωνος, εργατικός, «δοτικός», όπως λένε όσοι τον ξέρουν. Εκ των πραγμάτων η πολιτικοποίηση της «υπόθεσης Λιγνάδη» και των συναφών περιπτώσεων, έφερε τον συμπαθή Σπύρο Μπιμπίλα και στο πολιτικό σκηνικό.

Είναι ένα από τα πρόσωπα μέσω των οποίων προσπαθεί ο Αλέξης Τσίπρας να ισχυροποιήσει τα ερείσματά του στον καλλιτεχνικό χώρο. Παρά το γεγονός ότι κυκλοφορούν φωτογραφίες του Σπ.Μπιμπίλα από την συμμετοχή του σε συλλαλητήρια κατά της «εμβληματικής» για τον ΣΥΡΙΖΑ Συμφωνίας των Πρεσπών – περασμένες ιστορίες.

Υπό προϋποθέσεις, ο απόφοιτος της Ιωνιδείου και πτυχιούχος της Νομικής, Πειραιώτης Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, θα μπορούσε να αποτελέσει και ένα πρόσωπο-έκπληξη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο του ανοίγματος που επιχειρεί η ηγεσία του στην κοινωνία και ειδικότερα στον καλλιτεχνικό χώρο.