«Πολύ κακό για το τίποτα»!

vourakis iosif 2

Ο Ι. Βουράκης απαντάει στον «Πειραιάς για Όλους»…

Στην αντεπίθεση περνάει ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκης, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε από το δημοτικό συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι έκλεισε - για μια μόλις μέρα - το γήπεδο ποδοσφαίρου του ΣΕΦ που χρησιμοποιούσαν τα σωματεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά.

Ο Ι.Βουρακης, μιλώντας στο Portnet, εξηγεί: «Είχαμε εξ αρχής συμφωνήσει με τα Ποδοσφαιρικά Σωματεία του Πειραιά ότι θα έπρεπε να συνεννοηθούν μεταξύ τους για τις ώρες χρήσεις του γηπέδου και προπόνησης. Εάν δε, δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν, τότε ο ΟΠΑΝ και η ΕΠΣΠ θα όριζαν το πρόγραμμα. Με ευθύνη κάποιων σωματείων επικράτησε ένταση και ασυνενοησία. Το αποτέλεσμα ήταν ΟΠΑΝ και ΕΠΣΠ να συμφωνήσουν να κλείσει το γήπεδο, μόλις για μια ημέρα!

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσώπων των Σωματείων, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά και του ΟΠΑΝ, αποφορτίστηκε το κλίμα με την καταλυτική συμβολή της Ένωσης, βρέθηκε λύση και την επόμενη κιόλας ημέρα ξεκίνησαν οι προπονήσεις και η χρήση του γηπέδου. Που ήταν το πρόβλημα; Για να θυμηθούμε τον Σέξπιρ, τα στελέχη του δημοτικού ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, έκαναν “πολύ κακό για το τίποτα”», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ.

Μάλιστα, ο Ιωσήφ Βουράκης σημειώνει ότι η ανακοίνωση του συνδυασμού «Πειραιάς για Όλους» δεν ήταν μόνο άστοχη, αλλά και «εμπρηστική». Καθώς δημοσιεύτηκε, όπως λέει, λιγες ώρες πριν την συναντηση με τα Σωματεία, δυναμιτίζοντας προς στιγμήν την ατμόσφαιρα, αν και τελικά βρεθηκε λύση. «Καλό είναι ο κύριος Μπελαβίλας και οι σύμβουλοί του να ενημερώνονται πριν σπεύσουν να βγάλουν ανακοινώσεις», υπογραμμίζει ο κ. Βουράκης.

Κι όταν το Portnet τον ρωτάει γιατί, κατά την γνώμη του, βρίσκεται ο ίδιος συχνά – πυκνά στο στόχαστρο της αντιπολιτευτικής κριτικής του «Πειραιάς για Όλους» ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ χαμογελά και υποστηρίζει: «Αν δεν ασχολιούνταν με το τι κάνει ο Βουράκης δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης»!

Προσθέτει δε, σημειώνοντας ότι το τι κάνει δυο χρόνια τώρα ο ΟΠΑΝ υπό την προεδρία του μπορεί εύκολα να το ανιχνεύσει κανείς αν δει τις δράσεις του «σε όλα τα αθλήματα, σε ολόκληρο τον Πειραιά, με όλα τα Σωματεία της πόλης».