Δούρου- Πατούλης: 30-0!

dourou patoulis

Για να είμαστε δίκαιοι, ας σημειώσουμε ότι η Ρένα Δούρου έμεινε 5 χρόνια στην θέση του Περιφερειάρχη Αττικής, ενώ ο νυν Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης μόλις έκλεισε δυόμιση χρόνια. Παρόλα αυτά, αν υπολογίσει κανείς τι κέρδισε ο δήμος Πειραιά από την Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ και τι από τον «γαλάζιο» διάδοχο της, ο απολογισμός είναι συντριπτικός εις βάρος του Γ. Πατούλη. Ενώ επί Ρένας Δούρου, την περίοδο 2014-19, ο δήμος Πειραιά έλαβε απ’ ευθείας για διάφορα έργα 30 εκατομμύρια ευρώ, την περίοδο από τη νίκη του Γ. Πατούλη μέχρι σήμερα δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ!

Θα πει κανείς ότι χρηματοδοτείται η ανακατασκευή του αθλητικού κέντρου «Γ. Καπαγέρωφ» από την σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας, αλλά η χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου κατευθύνεται απ’ ευθείας από την Περιφέρεια, χωρίς καμιά εμπλοκή του δήμου. Πλην όμως, ακόμη κι αν θεωρήσουμε ότι το νέο «Γ. Καπαγέρωφ» θα λειτουργήσει υπέρ των δημοτών, και με αυτή την ανάλυση ακόμη η διαφορά των πόρων που εισέρρευσαν στον δήμο Πειραιά επί Δούρου σε σχέση με την περίοδο Πατούλη που διανύουμε είναι χαοτική!

Προλαβαίνει να ισοσκελίσει την διαφορά η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας; Δύσκολο. Σε κάθε περίπτωση οι πειραιώτες βλέπουν, μαθαίνουν, αξιολογούν και θα κάνουν (πολιτικό) ταμείο στο τέλος της θητείας Πατούλη…

eep logo