Γαλάζιο φάουλ

limeniko galoniaΜπορεί να ξάφνιασε η «βουτιά» στην επετηρίδα για την επιλογή του νέου Αρχηγού του Λιμενικού (όντως κάποιος εκ των υπαρχηγών γινόταν μέχρι τώρα Αρχηγός, όχι κλαδάρχης), αλλά ξάφνιασε πολύ περισσότερο, απολύτως αρνητικά, η ανακοίνωση των βουλευτών της ΝΔ Όλγας Κεφαλογιάννη και Σίμου Κεδίκογλου με την οποία έσπευσαν να βάλουν «κομματική σφραγίδα» στον νέο Αρχηγό.
Γιατί, ας μην κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις, όταν στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για κομματικά κριτήρια, οι δυο «γαλάζιοι» βουλευτές υπονοούν ευθέως ότι ο νέος Αρχηγός είναι ΣΥΡΙΖΑ. Υπό την έννοια αυτή, κρίνεται ορθή η αντίδραση της πολιτικής ηγεσίας του υπ.Ναυτιλίας που κάνει λόγο για «προσβολή στην αξιοπρέπεια των στελεχών του Λιμενικού, χάριν κομματικών παιχνιδιών».
Η νέα ηγεσία του Λιμενικού Σώματος θα κριθεί, όπως κρίθηκαν στο παρελθόν και οι προηγούμενες, για την επάρκειά της, όχι για τις όποιες κομματικές της προτιμήσεις. Από την άποψη αυτή είναι θλιβερό δυο βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σπεύδουν να «χρωματίσουν» του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.

ΥΓ
Όχι πως έχει καμιά σημασία, αλλά φαίνεται ότι εκτός από φάουλ οι δυο Νεοδημοκράτες βουλευτές έχουν κάνει και γκέλα. Πηγές του Λιμενικού «ψιθύριζαν» την Τρίτη, μετά την ανακοίνωση της ΝΔ, ότι μόνο «αριστερών φρονημάτων» δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τα νέα ηγετικά στελέχη του Σώματος, κάθε άλλο…

Pin It

eep logo