Ο Πειραιάς κατακτά τις Βρυξέλλες

notis kladis brussels

Από την Τρίτη γράφαμε ότι ο Πειραιάς είχε την τιμητική του στις Βρυξέλλες, λόγω και της εισήγησης του "δικού μας" Νότης Ανανιάδης στην εκδήλωση της ΜΚΟ European Demos για τις προοπτικές ανάπτυξη πόλης και λιμανιού με φόντο (και) την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του ΟΛΠ στην Cosco.
Πλην όμως πέρα από το συγκεκριμένο event, οι Βρυξέλλες ένιωσαν "καλά" τι σημαίνει Πειραιάς, αφού ο Ν.Α. συναντήθηκε στην περίφημη "Γκραν Πλας" της Βελγικής πρωτεύουσας με τον επίσης εκεί ευρισκόμενο, σε άλλη δημοσιογραφική αποστολή, διευθυντή του καλού Pireastime. Οπότε Portnet Pireastime έκαναν τους Βέλγους να καταλάβουν ότι τελικά "παντού είναι Πειραιάς" παίρνοντας έτσι μια ρεβάνς για τον αποκλεισμό του Θρύλου από την Άντερλεχτ ( παρά το γεγονός ότι ο Γ. Κλάδης δεν φημίζεται για τα ερυθρόλευκα αισθήματα του εν αντιθέσει με τον "φόλα γαύρο" Ν. Ανανιάδη)

ΥΓ.
Λεπτομέρεια, αλλά σημαντική: Οι δυο φίλοι επιλέγουν να φωτογραφηθούν έξω από την μπυραρία (Μουσείο Μπύρας πλέον) που ήταν το αγαπημένο στέκι του Καρλ Μαρξ όταν την τριετία 1845-48 παρέμενε στις Βρυξέλλες, όπως μαρτυρεί η σχετική πινακίδα που έστω αδρά φαίνεται πίσω τους.

Pin It