Με κέφι για τα Ποσειδώνια!

michail lazarou

Η εικονιζόμενη αριστερά Διευθύνουσα Σύμβουλος της «Ποσειδώνια ΑΕ» κυρία Μιχαήλ έχει κάθε λόγο να χαμογελά δίπλα στον επίσης γελαστό Λευτέρη Λαζάρου του «Βαρούλκου».
Βλέπετε τα Ποσειδώνια, που ανοίγουν τις πύλες τους στις 6 Ιουνίου, σπάνε φέτος κάθε ρεκόρ. Εκθέτες από 89 χώρες καθιστούν τα Ποσειδώνια τη μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση παγκοσμίως. Κι αυτό, παρά τη σχετική πολιτική αστάθεια που διαφάνηκε κάποια στιγμή ότι θα έχουμε.
Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Λαζάρου, στο εστιατόριο του οποίου στο Τουρκολίμανο παρέθεσε γεύμα για τους δημοσιογράφους η διοίκηση των Ποσειδωνίων, έχει κι αυτός κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος αφού εκτός από την μεγάλη συλλογή βραβεύσεων που έχει τόσα χρόνια τώρα, το «Βαρούλκο» επεκτάθηκε, αποκτώντας το διπλανό ιστορικό «Αγλαμαίρ», στο οποίο εκτός των άλλων στεγάζεται πολυχώρος τέχνης, αλλά και αίθουσες της Σχολής Μαγειρικής του διάσημου Πειραιώτη Σεφ.
Περιττό να αναφέρουμε φυσικά πως και οι δημοσιογράφοι πολύ ωραία περάσαμε, απολαμβάνοντας την μοναδική και δημιουργική κουζίνα του πολυτελούς «Βαρούλκου», δίπλα στη θάλασσα. Γενικώς, είμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα...

eep logo