Το Portnet στη Βουλή!

1 danellis vouli

Αναφορά στο Portnet και την έρευνα της Public Issue σχετικά με τις στάσεις της κοινωνίας του Πειραιά σε ότι αφορά την πώληση του ΟΛΠ στην Cosco έκανε το απόγευμα της Πέμπτης ο Σπύρος Δανέλλης. Ο ειδικός αγορητής του Ποταμιού και υπεύθυνος του Τομέα Ναυτιλίας του κόμματος, στάθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ιδιαίτερα στην έρευνα που έγινε αρχές του χρόνου και αποτύπωνε, παρά τις προβλέψεις, μια ιδιαίτερα θετική στάση της Πειραϊκής κοινωνίας εν όψει της ιδιωτικοποίησης του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα που πραγματοποίησε η Public Issue για λογαριασμό του Portnet και παρουσιάστηκε στο Master Class που έγινε στο Ίδρυμα Λασκαρίδη, ήταν η πρώτη και η μοναδική ως σήμερα επιστημονική αποτύπωση των τάσεων των πολιτών σε Α’ και Β’ Πειραιά σε σχέση με το μείζονος συναφείας ζήτημα της πώλησης του λιμανιού.

Στα αξιοσημείωτα τέλος πρέπει να συμπεριληφθεί το γεγονός ότι ο βουλευτής Ηρακλείου με το Ποτάμι Σπύρος Δανέλλης, δεν είχε παραστεί τότε στην παρουσίαση της έρευνας, λόγω έκτακτου κωλύματος. Η έρευνα του απεστάλη κι όπως αποδεικνύεται, από τη χρήση της εκ μέρους του, ο Κρητικός βουλευτής είναι ιδιαίτερα... επιμελής!