Η Καρακώστα διαβάζει Ζούπη και στηρίζει Σημίτη!

karakosta evi 2

Τους χειρισμούς του Κώστα Σημίτη σε σχέση με την εκκλησία, ιδιαίτερα στο ζήτημα των ταυτοτήτων, φαίνεται να στηρίζει η Εύη Καρακώστα! Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το γεγονός ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Πειραιά διαβάζοντας μια ανάρτηση του υποψήφιου δημάρχου Δραπετσώνας Ζαχαρία Ζούπη έκανε like!

Ο Ζ.Ζούπης στην ανάρτησή του εκθείαζε την περίοδο Σημίτη και τους χειρισμούς του πρώην πρωθυπουργού στο θέμα των ταυτοτήτων, όταν σύσσωμη η εκκλησία μάζευε υπογραφές και κήρυττε ανένδοτο κατά της της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Στην ίδια ανάρτηση ο υποψήφιος δήμαρχος στο Κερατσίνι, ασκεί δριμεία στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς της στα θέματα που αφορούν την εκκλησία και στην «υποτιθέμενη» κόντρα της την εκκλησία, που έκλεισε πριν καν αρχίσει.

Συγκεκριμένα ο κ. Ζούπης έγραψε:
«Πάντως εδώ που τα λέμε ο μόνος Πρωθυπουργός που κόντρα σε αναχρονιστικές ανιτλήψεις της Εκκλησίας και σε πραγματικό πόλεμο επέβαλε κάτι το σωστό, ήταν ο Κώστας Σημίτης , αν και κάποιοι «αγωνιστές» τον έλεγαν τότε δεξιό και λογιστάκο….
Τότε που έκανε το αυτονόητο... Έβγαλε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες
Και είχε απέναντι τον Χριστόδουλο και … 3.000.000 υπογραφές !!! Είχε απέναντι τα λάβαρα της Αγίας Λαύρας παρακαλώ.Τα θυμάστε κάποιοι που στην πρώτη δυσκολία κλαίγεστε για πόλεμο που δέχεστε;
Τώρα οι «ριζοσπάστες της Αριστεράς» ( όχι απλά αριστεροί παρακαλώ ) ανοίγουν θέματα και μετά τα μαζεύουν….
Τελικά ποιοι ήταν προοδευτικοί και μεταρρυθμιστές και ποιοι φοβούνται τον ίσκιο τους ;»

 

eep logo