«Γκουρμέ» στο Τζάννειο!

1 Gourmet preparation

Πως θα χαρακτηρίζατε το φαγητό ενός νοσοκομείου; Άνοστο, άγευστο, βαρετό;
Στο Τζάννειο Νοσοκομείο του Πειραιά, όμως όχι ! Κι αυτό γιατί ένας σεφ – ό ίδιος επιμένει ότι είναι απλώς μάγειρας – βάζοντας φαντασία, «πειράζοντας όπως λένε τις γεύσεις, αλλά ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των υπεύθυνων διατροφολόγων , μετατρέπει το σερβίρισμα του φαγητού στο νοσοκομείο, από μια ώρα αδιάφορη σε ώρα χαράς και ψυχικής ανάτασης για τους νοσηλευόμενους.

Διαβάστε εδώ πως το καταφέρνει αυτό σ’ ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας και του Πειραιά ο «σεφ» Ιάκωβος Απέργης.

 

eep logo