Πάει κι η Σταυρούλα...

1 antonakou stavroula

Η Σταυρούλα Αντωνάκου, εκτός από πρωταθλήτρια του πόλο στο παρελθόν και δημοτική σύμβουλος από το 2014, ήταν και βουλευτής με το «Ποτάμι» στην Α’ Πειραιώς. Εκλέχθηκε πρώτη στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, αλλά πλήρωσε την σημαντική υποχώρηση του κόμματος του Στ. Θεοδωράκη τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, που είχε ως αποτέλεσμα το «Ποτάμι» να μην εκλέξει βουλευτή ούτε στην Α’ , ούτε στην Β’ Πειραιά.
Παρέμεινε βέβαια στέλεχος του, αλλά ανενεργό. Πλέον, αν την ρωτήσει κανείς, δεν θα δυσκολευτεί να αντιληφθεί την απογοήτευση της για την φθίνουσα πορεία του κόμματος, αλλά και για το γεγονός ότι μετά την απώλεια της βουλευτικής έδρας κανένας δεν σκέφτηκε να επικοινωνήσει μαζί της και πολύ περισσότερο να την αξιοποιήσει σε κάποιον από τους τομείς του κόμματος. Τώρα πια δεν κρύβει ότι δεν την «δένει» τίποτε με το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη, ενώ όταν την ρωτάνε για το που βλέπει το ενδεχόμενο πολιτικό της μέλλον παραπέμπει στην σε γενικές γραμμές «κεντροδεξιά» πολιτική της «καταγωγή».
Συμπέρασματα; Πρώτον, ότι στον Πειραιά θα δυσκολευτεί ακόμη και λίστα να σχηματίσει το «Ποτάμι» (ή όπως αλλιώς θα λέγεται το κόμμα μετά την ενδεχόμενη συνεργασία με τους «3» της Ώρας Αποφάσεων). Και, δεύτερον, ότι πολλοί μαζεύονται για την λίστα της Νέας Δημοκρατίας...

eep logo