Η «Μητέρα του σκύλου» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

mhtera tou skylou

Νέες παραστάσεις για την «Μητέρα του σκύλου», του θεατρικού έργου που στηρίχθηκε στις σελίδες του μυθιστορήματος του Πάυλου Μάτεσι.

Η Ραραού, η γυναίκα που έγινε κατ' αρχάς γνωστή μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «Η μητέρα του σκύλου» του Πάυλου Μάτεσι και εν συνεχεία ανέβηκε με επιτυχία στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου με το πρόσωπο της Δήμητρας Χατούπη (φωτογραφία) θα εξακολουθήσει να λέει την ιστορία της, για τρεις ακόμη παραστάσεις.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που συνάντησε το έργο ως θεατρικό και σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη, η «Μητέρα του σκύλου» «επεκτείνεται» με τρεις επιπλέον παραστάσεις: Παρασκευή 20, Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Θυμίζουμε ότι το έργο, που κέρδισε τόσο εγκωμιαστικές κριτικές από τον τύπο όσο και την εύνοια του κοινού, παρουσιάζει τη ζωή αυτής της δυναμικής κεντρικής ηρωίδας της σκιαγραφώντας τις κοινωνικοπολιτικές συνθήκες μιας Ελλάδας που προσπαθεί να τα «βολέψει» σε συνθήκες ανέχειας.

Η Ραραού είναι μια γυναίκα που δεν σταματά ποτέ την μάχη αν και ο αδιάκοπος αγώνας της για την επιβίωση θα πρέπει να γίνει μια δική της πραγματικότητα. «Έπρεπε να κολακεύω για να επιζήσω και επέζησα» όπως ακούγεται στο έργο.

Δίπλα στην Χατούπη εμφανίζονται οι ηθοποιοί Νίκος Γιαλελής, Γιάννης Δρίτσας, Χρήστος Ευθυμίου, Ηλίας Ζερβός, Στεφανία Κριεζή, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Τζίνη Παπαδοπούλου, Έφη Ρευματά, Ελίνα Μάλαμα και Άννα Κολιοφώτη

Πληροφορίες
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ,
Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 34
τηλ. 210.4143300

Τιμές Εισιτηρίων: 22, 18, 15 (φοιτητικό)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παρασκευή 20/3 21:00
Σάββατο 21/3 21:00
Κυριακή 22/3 19:30

tovima.gr

eep logo