Gallery Night

gallery

Οι γκαλερί ξενυχτούν την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου - Δύο ομαδικές εκθέσεις στην Enia Gallery

Το Δίκτυο Πολιτισμού Δήμου Αθηναίων με πρόταση των μελών του, διοργανώνει μία Νύχτα Πολιτισμού, που έχει ως κοινό παρανομαστή την αφήγηση, προβάλλοντας έτσι στο πλαίσιο της ''Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα του Βιβλίου'' Δήμου Αθηναίων τη σχέση του βιβλίου με τις τέχνες.
Από τις 20:00 έως και μετά τα μεσάνυχτα μουσική και απαγγελίες, παραστάσεις και ανοιχτές πρόβες, παιχνίδια στο δημόσιο χώρο, εκθέσεις ζωγραφικής και κινούμενα σχέδια, θα παρουσιαστούν σε μια νύχτα αφιερωμένη στις τέχνες, σε μια διαδρομή που ξεκινά από το κέντρο της πόλης για να φτάσει στο Φαληρικό Δέλτα και τον Πειραιά.

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε δύο ομαδικές εκθέσεις και να περιηγηθείτε στους χώρους της ENIA GALLERY στην οδό Μεσολογγίου 55 στον Πειραιά, από τις 20:00 έως τις 00:00.

Από τις 00:00 έως τις 02:00 μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στην οδό Πολυτεχνείου 32, το ''Μουσείο Ανθρώπινης Συμπεριφοράς'', ένα Μουσείο Ανθρώπινης Συμπεριφοράς με πρωταγωνιστές τους εργαζόμενους του θεάτρου.

ENIA GALLERY:

Back to basics: Painting - Επιμέλεια: Άρτεμις Ποταμιάνου
Καλλιτέχνες: Jackie Berridge, Marian Wijnvoord, Βαγγέλης Γκόκας, Γιώργος Γύζης, Νίκος Καναρέλης, Γιάννης Λασηθιωτάκης, Νίκος Σαμαράς, Πάνος Φαμέλης, Μανταλίνα Ψωμά

Sublime and Repress - Επιμέλεια: Alexander Mood
Καλλιτέχνες: Juje Collective, Amélie Laurence Fortin, Dan Lageryd, Hanna Marno, Alexander Mood, Artemis Potamianou, Petri Saarikko/Aukea, Ella Tahkolahti, Mathieu Valade, Annelie Wallin