Clouds of Sils Maria

cloudsofsilsmaria

Πάμε θερινό σινεμά!

Ανοίγει τη σεζόν το cine Βοτσαλάκια την Πέμπτη 14 Μαΐου με τη νέα ταινία του Ολιβιέ Ασαγιάς «Τα σύννεφα του Σιλς Μαρία».

Πρωταγωνιστούν οι Ζιλιέτ Μπινός, Κρίστεν Στιούαρτ, Κλόε ΓκρέιςΜόριτς, Λαρς Άιντινγκερ, Τζόνι Φλιν, Άνγκελα Βίνκλερ, Χανς Ζίσλερ

Υπόθεση:
Στο απόγειο της διεθνούς της καριέρας, η ηθοποιός Μαρία Έντερς, αναλαμβάνει να παίξει στη θεατρική συνέχεια του ρόλου που την καθιέρωσε, 20 χρόνια πριν. Τότε είχε τον ρόλο της Ζίγκριντ, μιας νεαρής όμορφης γυναίκας, που με την συμπεριφορά της οδηγεί το αφεντικό της, την Έλενα, στην αυτοκτονία. Αυτή τη φορά όμως, της ζητείται να παίξει τον ρόλο της Έλενα, μιας ομοφυλόφιλης γυναίκας που εκτός από τα φαντάσματα από το παρελθόν, έχει να αντιμετωπίσει και τον χρόνο που περνά. Η Μαρία φτάνει στην απομονωμένη περιοχή των Άλπεων, το Σιλς Μαρία, μαζί με τη βοηθό της Βάλενταϊν. Εκεί θα συναντήσει την Τζοάν, τη νέα πρωταγωνίστρια στο ρόλο της Σίγκριντ, μια νεαρή στάρλετ με ροπή προς τα σκάνδαλα. Η Μαρία μέσα από την Τζοάν θα έρθει αντιμέτωπη με τον εαυτό της, τις φοβίες και τις προσδοκίες που είχε στη ζωή της καθώς διαπιστώνει ότι οι δύο ρόλοι, αλλά και οι δύο αυτές γυναίκες είναι απλώς οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Ημέρες προβολής: Πέμπτη 14 Μαΐου έως και Τετάρτη 20 Μαΐου.
Ώρες προβολης: 20:50 και 23:05 καθημερινά!

Cine Βοτσαλάκια
Παραλία Βοτσαλάκια,
Καστέλλα, Πειραιάς
Τηλ. επικοινωνίας και κρατήσεων 210 4227427

eep logo